Сюжети с игла...

Благодаря ви, мили момичета за прекрасните думи, изключително много ме амбицирахте да довърша бързо Карнавалчето. Много сте стимулиращи, благодаря ви от сърце! Ето го вече изкъпано и изгладено, чака си само рамчицата.:party: Сега точа зъби за следващия гоблен.:hehe:

Най-после завършена

Ето св. Петка вече е готова. След 9 месеца застой, ако не бяхте вие, момичета, сигурно още щеше да отлежава. От близо седмица обаче обикалям за рамка и все не мога да избера. Май ще е труден избора.

Сега смятам да ползвам челният опит на Здраве, включвам турбото и заявявам най-тържествено, че започвам да шия 2 гоблена едновременно.
Единият е Достойно ест, а другият е Добруджанските слънчогледи. Последният го ших, уших и подарих преди 3-4 г. Оня ден изкарвам схемата да си приготвя конците и онемях - прилича на картон, втвърдена и размазана. Но я пуснах в заявки и се отзоваха. Снимките показват етапа, на който са в момента и после ще ги снимам чак, когато са готови.

Последно редактирано от модератор:
Нещо, току-що завършено - иконата "Достойно ест" - започнах я на 28 февруари тази година, след като я видях в галерията на Мур и веднага ме грабна. Уших я почти на един дъх. Извинете ме обаче, не можах да направя по-хубава снимка.

Ето ги и трите вече заедно на стената, не знам дали само това е редът, в който трябва да са подредени.

Да не забравям все пак, че имам страничка. Обаче pepina_p е виновна за тази мания, така ни зарази, че сега само за зъби мислим. Вече са подарени и много ги харесаха.

Назад