Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
От два дни шия само така, но не ви ли се протрива конеца при прокарването на иглата през панамата? Там се получава малко удебеляване все пак. На мене малко ми става рошав конеца.
Или трябва по-често да се изтегля конеца или това е защото шия с български конци![]()
Случвало ли ви се е като шиете с две нишки, единият край на конеца да става по-къс? Много се дразнех от това и постоянно подрязвах по-дългия край. Освен това ушитото ми ставаше рошаво, защото едната нишка става по-стегната. Опитах да връзвам конеца за иглата. Това помогна донякъде, но не беше много удачно, когато се наложи да се подпъхва под вече ушитото. И тогава ми хрумна да прекарвам конеца през ухото на иглата 2 пъти. Вече 20 години шия по този начин. Много е удобно и бодовете стават равномерни, а и когато конецът накъсее, не се изнизва. Може би и други знаят тази хитринка, но май тук не е споделяно (поне аз не съм срещала).