bravo na teb roklata na julia se polo4ava prekrasno ne se pretesniavai 4e bavno stava tozi goblen e dosta troden a kato niama raznobrazie sas cvetovete stava o6te po bavno kasmet :thumbup:
След дълъг застой, ето малко етапче от моето иконче по схема, предоставена ми от вас, мили момичета!
С Джули ще се захвана, когато довърша това, преди да е замирисала на мухъл
БЛАГОДАРЯ ТИ, VERCHE:kissyou:
А сега...тъпо и упорито - следващо етапче на моята Iconita. Показа се личицето и на малкия Иисус.
Други за толкова време килими тъкат, ама...
Благодаря ти за подкрепата!!!
Ако имаш предвид иконката - сама си я комплектовах с конци Анхор. Схемата е от форума. А Джули е на Казанлъшки гоблен, в кафявите кутии.
Надниквам често в тези твои етапи, защото трябва да шия Джулия (имам Сиси, а нали тя трябвало да си има задължително другарче-Джулия). Надявам се да ми подействаш стимулиращо, но...дълго няма никакво етапче.
Хайде, хващай иглата и показвай!
Сладурски дребосъци си започнала, обаче и аз да подръчна за Джу-то :idea: . Доскоро ръчках Mynki за лилиумите и виж как бързо ги уши - изобщо не можах да се усетя кога - аз ги видях цял месец след като са станали готови....
Е, Шани, благодаря, върнах се към Джулия, но още не е за показване:shy2: А пък пошивам и на малките. Без контур засега, че ще ми бъде първият-пролетта А това днес измислих за 8-годишната ми дъщеря, която ми извади душата, че искала да шие. Прерисувах го от интернет и се учи на кръстчета от майка си, която кръстче досега не е шила После ще му мисля за фулмастера,може да го завършим набързо и да не го пера