Представяне

• Началник на темата Началник на темата axtara
  • Начална дата Начална дата
Здравейте на всички.
Аз съм от скоро при вас и реших да се представя, казвам се Сабина и съм от София.Аз съм начинеаща във форумите.Разгледах вашия форум и съм възхитена от всички ви.

Добре до6ла сред нас!!!!:clap:ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ПРИЯТНИ МИГОВЕ ВЬВ ФОРУМА МНОГО ИНТЕРЕСНИ НЕ6ТА КОИТО ДА НИ ПОКАЖЖЕ6!!!!!!!!:loveglasses::-|

Здравейте!

Здравейте на всички!
Не съм майстор, дори не съм начинаеща, признавам си, че едва съшивам копчета :( Истината е, че работя като трудотерапевт в дом за възрастни хора и търся интересни идеи за работа с тях. Надявам се да намеря информация за пачуърк, апликации, декорации с различни материали и какво ли още не. Поздравявам ви за красотата, която творите и за ведрия дух, който лъха от сайта. Засега само ще вземам идеи, обещавам, ако сътворим нещо, да връщам! Благодаря ви!::blueflow:

ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!

МАЛКО ТРУДНО СЕ ОПРАВЯМ С ФОРУМИТЕ, НО СЕ НАДЯВАМ ДА НЕ СЪЗДАВАМ ЗАТРУДНЕНИЯ. ХОБИТО МИ ДА ШИЯ ГОБЛЕНИ СЕ ПРЕВЪРНА В СТРАСТ И ВЧЕ Е МАЙ ТРУДНО КОНТРОЛИРУЕМА. НАДЯВАМ КСЕ ДА СМЕ СИ В ПОМОЩ В СТРАСТТА СИ.

Здравейте всички !;) Казвам се Калина, на 25 години, от София. Имам регистрация във форума от няколко месеца, но досега не се осмелявах да напиша нещо. Само четях вашите коментари и черпех опит и много полезни съвети, за което съм ви особено благодарна . Сега реших вече да се представя, за да мога да участвам в дискусиите и да комуникирам с вас :) Занимавам се с гоблени, още от ученическите ми години, вече съм ушила около 10 и мога да кажа, че имам скромен опит :) Ще се радвам ако мога да бъда полезна с нещо на участниците в този форум :) Лека вечер и до нови срещи :kissyou:

Назад