нещо и от мен

• Началник на темата Началник на темата Adelina
  • Начална дата Начална дата
:heart: Сърдечни благодарности за топлите думи :heart:

Днес успях да направя и още няколко снимки с хубав фотоапарат ;)

Благодаря момичета! Радвате ме безкрайно! :kissyou:
Ето и още гобленчета:

Последно редактирано:
Здравейте, момичета!
След дълго отсъствие отново съм сред вас и реших да ви покажа върху какво работя в момента:

Последно редактирано:
И нещо мъничко, което беше подарък за половинката за Свети Валентин :loveglasses:

Момичета Благодаря Ви за отзивите, много сте мили всички!
652938yjwim9870y.gif

Радвам се и че не сте ме забравили
683159rzzxdxhqsx.gif
. Благодаря и за поканата за Варненските стещи и аз ще се радвам най-накрая да се запознаем и да видя красотите, които създавате
683162ioxu4lzjfk.gif

Мисля че тук съм показала почти всички мои гоблени, но може и да греша, ето тук е всичко http://adelina81.multiply.com/photos , колекцията ми е все още твърде скромна, но създадена с много труд и любов. Истината е че повече от година не бях хващала конец и игла, а така ми липсваше. Но от няколко месеца съм си вече в къщи... Чакаме Бебче , и имам доста свободно време за да се отдам отново на любимото си занимание.
Безкрайно съм щастлива, че съм отново сред Вас, че ще мога да Ви чета и да се наслаждавам на сръчните Ви ръце
683157lywta4h14o.gif
. И тъй като пролетта наближава искам да Ви пожелая с нея да разцъфти и вашето пролетно настроение и жизнерадостност и да настрои сетивата Ви за даряване и получаване на красота и добрина
683161uzgzs19say.gif

Назад