Кристи 27 Януари 2009 #4 Здравей...и добре дошъл/дошла във нашия любим форум :kissyou: Надявам се тук да намериш много нови приятели заразени от една болест ГОБЛЕНИТЕ :rainbow:
Здравей...и добре дошъл/дошла във нашия любим форум :kissyou: Надявам се тук да намериш много нови приятели заразени от една болест ГОБЛЕНИТЕ :rainbow:
neonila Гобленар 29 Януари 2009 #16 ...добре дошъл, който и да си...ако идваш с мир и добри намерения...
dona-ilona 15 Май 2010 #17 penel каза: :idea: Кликнете, за да разширите... ZDRAVEYTE I OT MEN!!!!!!!!!!!!! OT MNOGO MALKA 6YA I PLETA-MNOGO DREVEN SPOSOB DA SE IZGRADI 6,7 I 8 4UVSTVO NA JENATA-ZA KRASOTA,UIUT,BALANS I T.N.IMAM DVE HUBAVI DECA, EDNO STRAHOTNO VNU4E I 10GOD. DO PENSIA.ZATOVA RE6IH,4E 6TE GI POL ZVAM DA TVORYA TOVA,KOETO MI HARESVA.MISLYA,4E ZA TOVA VIE STRA6NO ILI STRASTNO 6TE MI POMOGNETE,NALI?:-|
penel каза: :idea: Кликнете, за да разширите... ZDRAVEYTE I OT MEN!!!!!!!!!!!!! OT MNOGO MALKA 6YA I PLETA-MNOGO DREVEN SPOSOB DA SE IZGRADI 6,7 I 8 4UVSTVO NA JENATA-ZA KRASOTA,UIUT,BALANS I T.N.IMAM DVE HUBAVI DECA, EDNO STRAHOTNO VNU4E I 10GOD. DO PENSIA.ZATOVA RE6IH,4E 6TE GI POL ZVAM DA TVORYA TOVA,KOETO MI HARESVA.MISLYA,4E ZA TOVA VIE STRA6NO ILI STRASTNO 6TE MI POMOGNETE,NALI?:-|
van4e_to 18 Май 2010 #20 Дона - Илона, добре дошла! И дали да не се пробваш да пишеш на кирилица :idea: Приятни мигове във форума :kissyou:
Дона - Илона, добре дошла! И дали да не се пробваш да пишеш на кирилица :idea: Приятни мигове във форума :kissyou: