моето скромно творчество

Ето следващия гоблен в моята колекция. Дълго време не се бях включвала във форума и затова го показвам сега направо готов.

:clap:Той не е голям,той е направо внушителен!!Виждала съм такъв рамкиран.Я кажи с какви размери се получи.

Тихомирче, гоблена е прекрасен, поздравления, аз едва ли бих могла да ушия такъв голям гоблен!:clap:

Тихомира ,поздравления ,представям си твоето вълнение тъй като преди два дена и аз поставих моя на стената и цял ден бях като пияна от радост и вълнение ,извиках и всички съседки да го видят!:clap::flowerlove:

Много е хубав Въскресение - то , БРАВО , дано скоро свърша и моя и това определено много ми хареса . Ако не е проблем да попитам , готова комплектовка ли е , и ако да - чия . :clap:

Отговарям на въпроса за това дали е готова комплектовка - да. Мисля че е Казанлъшки защото ми го дадоха без кутия а на схемите нищо не пише.

Тихомира гоблена е прекрасен,а рамската е великолепна много е хубава:clap::clap:.Къде си го рамкирала?

Ето че дойде ред за рамкиране и на конете. Доста дълго време си почиваха , макар че те бяха гобленът на който се учих.

Назад