zezata Гобленар 8 Декември 2010 #41 Ама какво малко етапче. :shock: Че ти си минала половината. Супер става. :clap:
fantaziq Гобленар 9 Декември 2010 #43 :clap:Bravo,Jive!!!Ako se hvana da 6iq,tozi goblen,tova 6te e blagodarenie na teb!Cqlo udovolstvie,e da se sledqt etapite ti!:kissyou:
:clap:Bravo,Jive!!!Ako se hvana da 6iq,tozi goblen,tova 6te e blagodarenie na teb!Cqlo udovolstvie,e da se sledqt etapite ti!:kissyou:
van4e_to 17 Януари 2011 #45 Красота, нали ми е слабост .... не мога да остана безучастна :clap::clap: Последно редактирано: 17 Януари 2011
sianie35 Гобленар 17 Януари 2011 #46 Божееееееееее това е огромно -чудя се как го шиете ......поздравления за труда и търпението!
vessi_s 17 Януари 2011 #47 Бравоооооо :clap:....едно въпросче....В почивките ли месиш??? Ми и аз го уших преди 1 година ама не се научих да меся....
Бравоооооо :clap:....едно въпросче....В почивките ли месиш??? Ми и аз го уших преди 1 година ама не се научих да меся....
daniel4i 17 Януари 2011 #48 Много си напреднала, Живи. На това голямото чудо бързо му видя сметката и още колко покрай него измайстори, достойно за възхищение :clap::clap::clap:
Много си напреднала, Живи. На това голямото чудо бързо му видя сметката и още колко покрай него измайстори, достойно за възхищение :clap::clap::clap:
smeshko 18 Януари 2011 #51 Леле, поздравления:clap::clap:, това е огромна работа, чудесен ще е резултата, ще следя редовно.
neli0909 Гобленар 3 Февруари 2011 #57 Охо,ми то не е останало.Май скоро ще го видим в готови.Браво,много си упорита:blueflow:
jivi 3 Февруари 2011 #58 Много благодаря:kissyou: Нели не съм толкова упорита,ако знаеш само колко пъти го зарязвах
vessi_s 3 Февруари 2011 #59 Ооооо то не остана...давай с теб сме.... Е как ще го зарежеш..става чуден...:clap: а кога месиш?...издай тайната и ще те черпя :smokin:
Ооооо то не остана...давай с теб сме.... Е как ще го зарежеш..става чуден...:clap: а кога месиш?...издай тайната и ще те черпя :smokin:
jivi 3 Февруари 2011 #60 =vessi_s;402825]Ооооо то не остана...давай с теб сме.... Е как ще го зарежеш..става чуден...:clap: а кога месиш?...издай тайната и ще те черпя :smokin:[/QUOTE] Ела ми на гости и ще ти покажа тайната:idea:
=vessi_s;402825]Ооооо то не остана...давай с теб сме.... Е как ще го зарежеш..става чуден...:clap: а кога месиш?...издай тайната и ще те черпя :smokin:[/QUOTE] Ела ми на гости и ще ти покажа тайната:idea: