Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Купувала съм много гоблени от същата фирма! Защо пък веднъж не попаднах на липсващи конци, панама, иглички, лоши схеми и прочее?!?! Тези гоблени са сложни за шиене, не се шият с кръстове, гоблен бод и прочее, така, както са свикнали половината и повечето "гобленарки"Затова няма да стигат конци, но това е друга тема. Прочетете инструкциите и тогава пишете глупости.
Как пък може да сме такова племе това българите.......Злобно!
gunnys, давай!
Напиши едно възмутително писмо на Dimensions и им разкажи всичко, както и приктепи няколко снимки на 'оригиналните' комплектовки, който се продават от тази госпожа! Ако не обърнат внимание, ще изпращаме още писма....
Съгласна съм,че трябва да се изпрати жалба до Dimensions,за да знаят какво става в БГ и ако трябва да се повери представителството на друга фирма!ДАЖЕ НЕ ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ЛИНКА НА ФОРУМА.. МОЛЯ СЕ ОТ ТУКА НА ТЕЗИ ДАМИ КОИТЕ СИ КУПИЛИ КОМПЛЕКТ Dimensions OT ДИСТРИБУТОРА НА БЪЛГАРИЯ ДА МИ ПРАЩАТ ПЕЧАТЕНИТЕ СХЕМИ and Symbols (u can scan them!).. ЩЕ ВИ ЧАКАМ ДО ПОНЕДЕЛНИК..
ЗА МЕН НЕ Е ПРОБЛЕМ КОЙ И КЪДЕ КАКВО ПРОДАВА! НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ!!
НО СИ ИМАМ ЦЕННИ ПРИЯТЕЛКИ ТАМ КОИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТАКВИЗ МОШЕННИЦИ!!!
e-mail for charts and symbols: gunnys4@gmail.com
PS: АКО НЕ МИ ПРАТИТЕ НИЩО, ЩЕ НАМЕРЯ ПЪТ ДА СЕ ОБЕСНЯ.. ДО ПОНЕДЕЛНИК..
Купувала съм много гоблени от същата фирма! Защо пък веднъж не попаднах на липсващи конци, панама, иглички, лоши схеми и прочее?!?! Тези гоблени са сложни за шиене, не се шият с кръстове, гоблен бод и прочее, така, както са свикнали половината и повечето "гобленарки"Затова няма да стигат конци, но това е друга тема. Прочетете инструкциите и тогава пишете глупости.
Как пък може да сме такова племе това българите.......Злобно!
ХЕЙ МОМИЧЕТА, НЕ СМЯТЯТЕ ЛИ ЧЕ СЕ ПРИБЪРЗВА С ЖАЛБАТА ДО ФИРМАТА ПРОИЗВОДИТЕЛ. СМЯТАМ ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ УВЕДОМИ АГЕНЦИЯТА ПО "ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ"
Първоначално написано от Araxna
Още нещо, купувала съм си от Герика, в момента си купувам от Ebay и наистина не намирам никаква разлика между комплектовките, само това че Дименшънс имат серии за техния си пазар и за европейския, и оформлението е различно. Да не би тя само на мен да ми продава оригинални комплектовки, а на вас фалшиви? На хора, които познавам лично също си продава комплектовки, които са си съвсем наред, как така няма никой, който да познавам ЛИЧНО и да си е купил фалшива, не знам. И още от магазин в Ebay Голд Колекшън излиза вече между 50 и 60 лева, така че изводите пак са си за вас.
Далеч съм от мисълта да защитавам Герика, но това на мен ми мирише на целенасочена кампания за оплюване на фирмата.
1. Всяка фирма вносител има правото да слага каквито си печати иска, никой не може да и го забрани.
2. Ако не сте купили комплекта, какъв точно ви е проблема че не разбрах.
3. Аз ЛИЧНО не съм видяла подменена комплектовка, и съм на принципа "ръка да пипне око да види", всичко останало са недоказани клевети.
4. И още наистина за българина е характерно да говори преди да е запознат с фактите, и цялата тази велика полемика ми е много подозрителна всъщност. Явно на някои му е много неприятна собственичката на фирмата и целенасочено я очерня.
И ако вие сте в чужбина, какво отношение имате към българския вносител, при положение, че за половината точки по света е по-лесно да си купиш от Дименшънс директно.
Лично аз се отказах от Герика, поради ограничения асортимент и високите цени, но други забележки нямам. Единственото, което смятам за грях на Герика, и за което може да я дърпат е че си покрадва от схемите и си комплектова собствени от свое име, но на тях НЕ пише Дименшънс, нали схващате разликата? Виж ако е започнала да го прави напоследък, най-вероятно ще си понесе последствията.