Моята колекция

• Началник на темата Началник на темата neznainata
  • Начална дата Начална дата
Да се разпиша и тук, с туко що завършени две гобленчета. Едното го ших много дълго, много умувах как да го завърша, но най-накрая е готово!

Оооооооо 2 броя Dimensions!!!:loveglasses: Браво!!! :clap:Заслужава си труда на 100%!!!:kissyou:

Страхотни са новите ти попълнение, Дименшън нямат равни според мен, всичките са им много хубави. Чудесно си се справила :clap:

И аз това се чудя. Не ми се ще да ги оформя като играчки, защото знам с банерите колко е разправия. Всяка година вадиш, переш, гладиш, при прибиране същата процедура... Мисля да са в една рамка с паспарту, но все още не съм решила.
Миналата година през месец бях в ателието за рамкиране, тази година нито веднъж не съм отишла...

Да покажа какво завърших през изминалата година.
Това ми достави невероятно удоволствие - изключително лесно и приятно за шиене. Shells In the Sand на Dimensions.

Това ме изнерви доста, особено лентата, която обрамчва картата на земята и надписите. Иначе беше приятно за шиене, но с този контур... A New Day на Dimensions.

Нещо малко по-различно, приятно ми беше за шиене, голяма и лесно четлива схема, хубави конци. Здоровье на Panna.

Една престилка за бутилка, подарък за рожден ден (заедно с бутилка :) ). Конци сбирщайн.

Продължавам с Faith Ornament на Dimensions. Приятен, лесен за шиене, с хубава схема. Отне ми около седмица, нарежда се сред едни от най-бързите ми проекти.

И накрая, но не по важност и по ред на завършването, Oriental Splendor на Dimensions. Дълго време го ших, изключително много френски възли, много контур, но най-лошото от всичко бяха лейзи дейзитата с ламе. Може би съм шила около седмица само финалните бодове - фр. възли, контур, лейзи дейзи. Резултатът си заслужава, на живо е много по-жив и ярък.

Назад