Добро утро!Малко реших да сменя темата с една друга-Глория и Пат,пак са детски.Този се назва ,,Като мама,,Преглед на прикачен файл 126270Пак се извинявам за качеството на снимките!!!
Здравейте отново,това е братчето на момиченцето с розовата рокляПреглед на прикачен файл 127637 За сега спирам с тази серия,защото ми се шие нещо голямо,започнах DREAMING FOR YOU на HAED.За сега не се вижда нищо като снимам,защото е с много светли тонове-после ще покажа в етапи,чао!!
След голямото чудене кой да ушия първо най-сетне избрах-това е от схемите на ДМЦ Преглед на прикачен файл 143514 Има още толкова много красоти,че можеш да полудееш направо:idea:
Оооох да ви завиди човек, какво трио само - хем си правите компания, хем сте сътворили такива красоти, че свят ми се зави - чудесни са и двата Хаеда, особено този с излизащата от водата, колко мощ се крие в тези тъмни бурни води, но все пак да си дойдем на думата - моята слабост и любов е Дименшънс, а твоят е повече от разкошен, а аз само мога да въздишам по него, защото имам проблем с очите и избягвам да шия на тъмна панама, а толкова ги харесвам всичките.
Поздравления на триото:clap::clap::clap:, продължавайте в същия дух.:kissyou:
Това го направих вчера-след първия учебен ден трябваше да ушия нещо цветно и бързо!3-4 часа шиене и е готово:idea:Преглед на прикачен файл 151014
Моделчето е от безплатните