Моите готови гоблени

• Началник на темата Началник на темата aida01_04
  • Начална дата Начална дата
mnogo blagodaria na vsi4ki za krasivite domi i za koraga :kissyou::flowerlove:

Nikoll vav momenta 6ia edin goblen na HAED kazva se kralicata na peperodite o6te ne e gotov za tova e o6te vav etapite no se nadiavam skoro da go svar6a i da si doide tok :D eto go i nego

tova sa nai novite ni gotovi gobleni parviat e Malysia i e o6it ot maika mi tia mnogo xaresvamorski paizaji
vtoriat e emblemata na manchester uited lobim ia odbor na brat mi i toi o6it ot maika mi
a tretiat e bialoto kote na Vervaco sas malko promiana vav fona az si go o6ix za raztovarvane ot kralicata na peperodite dano da vi xaresat :gipsy:

na kralicata na peperodite i ostava malko ot pricheskata i fon eto orginalnata snimka :kissyou::kissyou:

Последно редактирано от модератор:
i tezi vodni kon4eta sme gi o6ili s mama odavna i sega az i brat mi ia ramkiraxme kato podarak na mama i tati za 28ta godi6nina ot svatbata im :upbeer: i siga e zaka4ena v tiaxnata spalna :idea:

eto i nai novite mi ramkirani gobleni momi4enceto s rozata ia napravixme dva pati vednaj az i vednaj mama ednata e podarena i eto drogata ima malko razlika mejdo dvete 6te se opitam da snimam i drogata i da vi ia pokaja a esenta v seloto e o6ita predi mnogo godini no siga i doide vreme za ramka :D

a tova aromatizirano goblen4e mi e podarak ot viking za koeto mnogo i blagodaria :kissyou: mnogo si go xaresvam :) dobavix samo domi4kata ina4e si go napravix po sxema kakto triabva :smokin:

nai nakraia eto postinata gotova o6ita ot maika mi snimkata ne stana mnogo xobava no misla 4e maika mi se e spravila mnogo dobre dano da vi xaresa

Назад