Хващалки на Една Кука

:D Особено кравата е супер ама просто нямам думи всички са хубави направо почваме още едно голямо Благодаря :clap: на canko :kissyou:

canko, умора нямаш. Аз свалям ли свалям, плета и не спирам. Когато станат напълно готови хващалките ще ги кача тук.
Вчера изплетох жабата с череши в уста. Сега правя очите. Стана супер!;)

Браво, давам ти майсторски клас:clap: Днес прикрепям очите на жабата и е готова. Имам и други изплетени, но довечера ще опитвам да ги кача.

Благодаря скъпа гарфийлд нямам прежда подходяща при нас няма Ира има "Мила" но тя е дебеличка. Като си купя прежда и аз ще почна жабата, бях почнала кравата но ми е дебела преждата :idea: В момента плета терлици на 5 игли

Още по-добре, че преждата е дебела. Увеличи снимката на жабата и ще го забележиш. Аз я плетох с Ира, с полупълнеж и се получи много добре. Добре е, ако плетеш с няколко цвята да са от една марка, ако все пак ще използваш истински остатъци да хармонират по дебелина. С по-дебела памучна прежда, купувана преди повече от 20 години, изплетох чудни прасенца и яйца на очи.

Последно редактирано:
9a9458302761117e.jpg
9c2a28f73fa1e5d8.jpg
e29ae0524a961344.jpg
826d2d97052eaaeb.jpg

Здравейте и от мен.Съвсем случайно открих тази тема и плетенето една от моите хобита.Искам да ви кажа че всички работи,които сте показали тук са много красиви и ако успея да се науча да кача и моите творби ще ви ги покажа

Скъпа гарфийлд :clap: и ти си голям майстор но защо не мога да увелича жабата да я видя големи красоти си направила :kissyou:

Виолета, благодаря за похвалата. Моите снимки не могат да се увеличат, но
ако цъкнеш върху снимката от постинг 18 на Лети ще видиш жабата по-добре. Вчера изплетох още една, по-малка, е, пак стана хубава. Трябва да си извадя схемите на другите хващалки и ще кача още.

Последно редактирано:
:flowerlove: Благодаря скъпа гарфийлд, днеска от работа нямам време за плетки, тази жаба я видях, но :(за съжаление нещо не ми остава свободно време, дано утре свърша служебната работа и да се отдам на плетките :D

Ако започнеш да я плетеш ми кажи, за да ти дам съвет за по-лесно изплитане на очите. Главата се плете малко по-бавничко, но ти проявяваш голямо усърдие и ще се справиш. :clap::idea:

:kissyou: Купих си вчера прежди, но са бледи цветовете ,много красоти да се чуди човек какво по напред да плете :clap: а ако плетеш делфините тъмносинят конец все го карах отдолу под светлосиния за да може и от двете страни да ми е лице и стана много хубаво, никъде няма конци.

Здравейте, толкова са хубави, че не мога да си избера кой модел да направя, затова ще направя повече, та и за подаръци за 8 март ще има.
Leti, като отворя линка има и модел на един много красив слънчоглед. Би ли ми казала дали е на една кука, и ако може схема или обяснение как се прави. По-точно има схема, обаче не ми е много ясно.
Благодаря.
Ето и една жаба от моите архиви:

Назад