Гоблените на Stas

• Началник на темата Началник на темата stas
  • Начална дата Начална дата
Чак сега видях новото гобленче.Страхотно е:clap::clap::clap:
Ще му се радвам от твоята страничка че този хаед който съм започнала мноого голям.:kissyou:

Аз имах късмета да го видя в процес на работа и както вече ти писах - СТРАХОТЕН Е!!! Много свеж подарък - браво!
Я кажи за колко време го избродира?

fogis, аз пък ти се възхищавам за смелостта да шиеш ХАЕД. Аз дори и не си го помислям... :D
diana_ivanova, благодаря ти, но за съжаление не съм го измислила аз, а само съм го ушила. Те са цяла такава серия от около двайсетина гобленчета с интересни послания.
Дени, шие се бързо и лесно, но ако имаш време. Аз го влачих около десетина дни, но пък не съм шила всеки ден, а когато съм шила, то е било по час или два. Даже контура вече не ме мъчи, а френските възли дори ги направих от раз...:D

Стаси, много е свежо последното гобленче, страхотен подарък :)

Поздравления за оригиналният подарък!:clap:

За мен е много важно да има виц или послание в един подарък!:idea:
А в твоя ИМА!
Чудесен е!:kissyou:

shebek1733, sunnyto, Mimik, TDK, радвам се, че ви харесва моето подаръче. :kissyou:
Танче, аз затова си харесах цялата серия... :D

А сега вече мога да се похваля и с "балансираната диета" :D
Е, не е прана и гладена, ама нали бързам да се изфукам... :gipsy:

Последно редактирано от модератор:
И аз така обичам последен бод, под фотоапарата и тук, че нямам търпение да пера, да гладя и чак тогава да показвам :D Наистина е много ефектна таз дама, пък и на панамата още по-хубава е станала :loveglasses: Аз пак да кажа, че ми харесват и твоите идейки за различни, нестандартни бродерийки - може да си спретнем едно клубче за нестандартни :confused: Браво, Стас :clap: :clap:

Цялата серия е готина, но засега спирам с нея... :)

Ето ги трите ушити досега на едно място:

Ето вече "диетата" и "основните храни" с рамки. Сега чакам пироните и на стената. :D

И след дълго отсъствие да се похваля с нещо. Но не си мислете, че аз съм го направила - подарък ми е от mari_ar. То затова е толкова хубаво:!:

Мари, миличка, безкрайно ти благодаря за прекрасния подарък!
Не ми дава да прикачвам повече картинки и затова ще ти изпратя безброй ЦЕЛУВКИ така!

Назад