Чак сега видях новото гобленче.Страхотно е:clap::clap::clap:
Ще му се радвам от твоята страничка че този хаед който съм започнала мноого голям.:kissyou:
fogis, аз пък ти се възхищавам за смелостта да шиеш ХАЕД. Аз дори и не си го помислям... diana_ivanova, благодаря ти, но за съжаление не съм го измислила аз, а само съм го ушила. Те са цяла такава серия от около двайсетина гобленчета с интересни послания. Дени, шие се бързо и лесно, но ако имаш време. Аз го влачих около десетина дни, но пък не съм шила всеки ден, а когато съм шила, то е било по час или два. Даже контура вече не ме мъчи, а френските възли дори ги направих от раз...
И аз така обичам последен бод, под фотоапарата и тук, че нямам търпение да пера, да гладя и чак тогава да показвам Наистина е много ефектна таз дама, пък и на панамата още по-хубава е станала :loveglasses: Аз пак да кажа, че ми харесват и твоите идейки за различни, нестандартни бродерийки - може да си спретнем едно клубче за нестандартни Браво, Стас :clap: :clap:
И след дълго отсъствие да се похваля с нещо. Но не си мислете, че аз съм го направила - подарък ми е от mari_ar. То затова е толкова хубаво:!: Мари, миличка, безкрайно ти благодаря за прекрасния подарък!
Не ми дава да прикачвам повече картинки и затова ще ти изпратя безброй ЦЕЛУВКИ така!