Гоблените на Stas

• Началник на темата Началник на темата stas
  • Начална дата Начална дата
:idea: Най-после се престраших да покажа и аз част от моите гоблени. Дано да ви харесат. :idea:
За съжаление доста от гоблените, които съм ушила са били за подарък (което се отнася за почти всички от вас) и няма как да ги покажа тук.
Предварително ви благодаря за отделеното време, за да разгледате творбите ми. :kissyou:​

Станислава

Началото

Започнах да шия в шести или седми клас.
Първият ми гоблен е "Воденичката" :D
Все още си чака рамката. Нещо не съм много доволна от изработката му..., но като за работа на дете става.

Другите гоблени не мога да ги представя в хронологичен ред, просто защото не мога да си спомня кой гоблен кога съм го шила. :shy2:
Ето "Тепавицата" - подарък за родителите ми. :idea:

"Пролетта" и "Зимата" от големите сезони на Вилер. Зимата го завърших наскоро.

Три подаръка - за племенницата ми "Червената икона" на Вилер, за сестра ми "Малката Богородица" и за зет ми "Свети Петър". :idea:

Ето и няколко икони:
"Св. Георги" на Вилер, "Св. св. Константин и Елена" на Солария и "Св. Йоан Рилски" на Милена стил.
"Св. Йоан Рилски" е подарък за рождения ден на родителите ми, защото той съвпада с деня на светеца. :idea:

Един гоблен от "Галерия Бродерия", на който снимах етапите, за да си отворя темичка тук, но понеже съм карък тогава първо нямаше форум известно време, а после известно време не можеха да се прикачват и виждат картинки... Докато всичко се оправи гобленът стана готов и идеята отпадна.
Показвам как изглежда отпред, отзад и в рамка.
Да използвам поне две от снимките, които така и не успяха да видят бял свят в темичка с етапи, та да не идат зян...:D

"Червената икона" и "Малката Богородичка" съм ги шила по още веднъж.
Шила съм и "Червените рози" (или "Рози в панер") от каталога на Вилер, но не мога да ги покажа.
Още няколко за подаръци, които също не мога да покажа. :(
Но се надявам скоро да започна да допълвам тази темичка с готови гоблени, повечето от които благодарение на вас от форума :kissyou:

Аз почти си имам иконостас... :D , но само с 2 икони, защото другите съм ги подарила, а Богородицата от "Галерия Бродерия" е в моята стая. Ето как изглежда "иконостасът" ми.

А "Мадона де ла Седия" и "Зимата" уж бяха по оригиналните вилерови схеми, но сега като видях във форума как изглеждат те, разбрах, че всъщност не са били. Конците обаче всичките бяха DMC и Anchor и ми останаха. За съжаление не помня коя беше фирмата :(

Последно редактирано от модератор:
Ако имаш в предвид подаръка , си напълно права,но трябва да си го сложиш и тук .Той си е твое дело и трябва да го видят и други .Не е редно само аз да му се радвам,:kissyou:

Благодаря ти, Val4e! :kissyou:

А това е подаръчето ми за другарчето в осмомартенската игра. То вече си е при него и аз мога да го покажа тук.
Това е първата графика, която съм ушила и засега единствената. Извинявам се за снимката, но чак сега видях, че се е получила неприятна сянка от фотоапарата. :(

Благодаря ви :kissyou:
А ето ги и кончетата. Готови са от няколко дни, но чак сега се сетих да ги снимам...:shy2:

Браво!:clap: Наистина бързо ги уши! Чудесно си се справила!:kissyou:
А сега какво си намислила да почнеш?

Последно редактирано:
Ето, че след дълъг застой, ще покажа няколко дребни неща и тук.
Една от къщичките на МР и няколко подаръчета.

ето какво уших вчера - подаръчето ми от leti_at :kissyou:.

Благодаря ви, мили момичета! :kissyou:
Ето още едно гобленче от мен - подаръчето ми за Боби (Tooth):

Тя вече си го получи и мога да се похваля...:gipsy:
Поздрави за всички с посланието от гобленчето. :loveglasses:

Назад