Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата
Пепи,винаги с удоволствие влизам в страничката ти,винаги се възхищавам на подбора на модели,на oформлението им ,страхотен усет имаш.И тъй като не съм влизала скоро,разглегдането ми отне доста време,но ще погледна пак и пак....:idea:зареди ме с много енергия.Ще ме вдъхновиш да хвана иглата,е харесах си цяла алея цветя:D
Бъди здрава и продължавай все така!

Много е хубав, много много. Аз си имам един любим бебешки с едни обувчици (който съм шила и в момичешки и момчешки вариант), но този е на път да го измести! :)

Рамкирани и нови..........

Това е предвидено за подарък за госпожата на 16-ти септември. Първи учебен ден и последна година с настоящия клас........
Това пък пътува към София и скоро ще е при бебчо...

И една красива нежна клонка ушита на 2 панами....... така и не можах да реша кое е по-добрия вариант. Всяко си има неговата красота.

Изби рибата и тази скорост, :gipsy:

Кога успя и на черната да го направиш..........
Ама на нея е по-добре, има контраст....

Всички рамкирани са чудесни, рамките както винаги, подбрани с много вкус :clap::clap:

О,много са красиви всичките, но и на мен клонката на черната панама повече ми харесва.:clap::clap::clap: А на бялата може да сложиш контур.:idea::kissyou:

Отдавна херасвах този дизайн, но схемата беше лоша. Едва след като рускините направиха пренабор го уших с удоволствие.

Браво !!!!

Пепи пак нещо красиво и оргинално !:kissyou:
А може да качиш някъде схемата да можем да си я свалим :idea: Ще има доста кандидати :idea:

Назад