Малко от мен

• Началник на темата Началник на темата pepina_p
  • Начална дата Начална дата
Много сладък подарък за влюбена девойка! :loveglasses:
Браво, Пепи! :kissyou:

Вече в рамка и ново тематично гобленче готово и скоро ще бъде подарено.
Благодаря на момичетата, които по моя молба изработиха схемата с ПМ програма.:kissyou:

Браво Пепка:clap:страхотни нови попълнения.Ти винаги се раздаваш щедро,а тези подаръчета ще зарадват новите им притежатели.

Много хубав е станал с рамката гоблена за абитуриентката, ама какво да го коментирам - ти винаги избираш перфектните рамки! :kissyou:
А и емблемата на Ботев е станала перфектно. :clap: :clap: :clap:

Напълно завършен гобленът харесан от сина ми. Надписът отдолу също е негова идея....
И нещо нежно ,според мен ,за оправяне на собственото ми цветоусещане...

Уф, верно понеделник е................. Ама много готино е станало това рошавото - винаги съм се чудела какво е

А за цветенцата - и на живо казах, че са разкошни...................:clap::clap::clap:

Ей,това рошавото верно много е яко,ако не е трудно ще ми пуснете ли една схемичка или да ми кажете от къде да си го изтегля...galya_kost@abv.bg

:loveglasses:Продължението е,че след него са три работни и идва петък.Чаровен е , а цветенцата са разкош за очите!:clap::clap::idea:

Рошавото е много готин дивеч и ми оправи понеделнишкото настроение :D
А точно тези цветенца в напръстниците са ми любим мотив и отдавна им се каня - огромно удоволствие ми доставиха твоите :kissyou: :kissyou: :clap:

Рошавото е много готин дивеч и ми оправи понеделнишкото настроение :D
А точно тези цветенца в напръстниците са ми любим мотив и отдавна им се каня - огромно удоволствие ми доставиха твоите :kissyou: :kissyou: :clap:

Схемата на цветята в напръстниците ми е разпечатана най-малко от 2 години и най-после и аз стигнах до тях и си ги уших. И на мен са ми от ЛЮБИМИТЕ дизайни!!! :loveglasses:

Напълно завършен гобленът харесан от сина ми. Надписът отдолу също е негова идея....
И нещо нежно ,според мен ,за оправяне на собственото ми цветоусещане...

Пепка,докато търсеше идейки за надписа-Митето се е справил чудесно/
Собственото ти цветоусещене е повече от отлично:clap:

" Изненада" :D ..............отново цветенца от мен............

Отивам да шия и другарчето..............................:idea:

Назад