От мен малко рамкирани....
Кончето си е за у нас по изключение....:idea:
Лалето още не се знае за кого е предназначено.....може и да е за мен, че много си го харесах.....
Мъжът ми взе , че май си хареса рамката на гоблена за Рожденният му ден. Исках нещо по-семпличко в стил МЪЖКО, ама май доста семпличко стана.....
И графиката за подарък-разпечатах схемата в неделя на обед и вечерта беше ушита....
Толкова от мен засега.....
Всички са станали супер! А на мъжо рамката нека си е семпличка - гоблена е достатъчно пищен . Лалето е просто убиец - не си го давай (освен ако не искаш на мен да ми го подариш ) И като му гледам рамката - сякаш не живеем в един град - аз никога не виждам такива красоти... Винаги ще ти завиждам за усета :loveglasses: :kissyou: :kissyou:
Супер са всичките....................
Къде рамкира, гледам на монетите няма паспарту - не вярвах, че ще стане без повдигащо.
За лалето и аз се нареждам........
Пепи, всечки изглеждат прекрасно:clap:
Успешен подбор на модел на ''нашата ''панама,лалето е семпло и добре открояващо се.
И нали
"конска" година обещава да е особено благосклонна към тези, които работят в творческата сфера,кой знае какви вторби ще измайсториш:idea:
Благодаря ви за мнението момичета- 4 мнения от 4 мои кумири в гобленарството!!! Много са важни за мен точно вашите мнения.
Мария рамките повечето даже не са точно рамки , а паспартута при това и цената им е 9.80 лв на всеки гоблен...нещо такова....
Дианка мислих, мислих паспарту с рамка и нищо не измислих. После втори път ходих и харесах тази рамка. Момичето пита собственика / по телефона/ дали при наличие на монети е необходимо да има паспарту, а той й каза че не е задължително. Така стана този вариант.
Жената в ателието се опита да ме убеди, че рамката на лалето не му подхожда, но аз я виждах точно така и си я харесвам...:kissyou:
Пепка,от снощи ги гледам тия гоблени,пременени и накипрени по мярка.гледам и се чудя-а бе,как успяваш така да ги накиприш.
Да не си посмяла да изпратиш на някъде лаленцето:hehe:.Толкова е хубавко,че няма как да се разделиш с него.
Ти винаги избираш уникални рамки и цената е без значение щом им прилягат подобаващо.
Както винаги нещата ти са изпипани до съвършенство,Пепи!
Гоблените са страхотни, а рамките им са подбрани с много вкус-допълват и подчертават съответния гоблен! Браво!
Красота и усет за красивото и нестандартното, какъвто може да има само човек на изкуството! И разбира се добавени много труд и любов! В твоите творби виждам и новото, по-съвременно лице на гоблените, невероятен усет при рамкирането, а крайният резултат е това, което всички търсим: красота, която да ни вълнува.
Пепи, много красиви неща си изпипала, ама да знаеш, че подаръкът за мъжа ти ми е фаворит. Рамката много му прилича и дано да е добра поличбата- да се множат парите! :clap::kissyou:
Пепи, впечатлена съм от избора ти на рамки!!!!! Естествено, удари в десятката при гоблена с паричките!!! Да ви носи парички и много щастливи моменти!!!!!
Пепи ,прекрасен подбор на модел.Мисля,че снимката е светла и в действително е още по-красиво.Тези дни се згледах точно по тази схемаИмаш един неувяхваш букет цветя:clap: