Гоблените на Марияна

Зравейте . Дойде ред и аз да покажа моите творби които не са чак толкова много .Пробвам се да прикача картинка на първия гоблен който уших.На него се учих и затова не е много сполучливПреглед на прикачен файл 114188
Когато родих втория си син брат ми ми подари ,,Мадоната с грозде"Ето го и него.Преглед на прикачен файл 114189
После си купих готово комплектовка на гоблена ,,Вълшебна нощ"Стана доста хубав макар че докато го шиех не ми харесваше особенно. Преглед на прикачен файл 114192
Следващият по ред е ,,Утро в планината " Той е 1:1 .Много ми беше труден и го ших доста време .Преглед на прикачен файл 114193
За рожденния ден на свекърва ми уших един от безплатнти гоблени на фирми които се предлагат в нета.,,Мадоната на Ботичели"Преглед на прикачен файл 114196
В момента шия ,,Мона Лиза " .Като приключа ще ви покажа и нея.

:clap::clap::clap:
Прекрасни гоблени! Някои са изцяло непознати за мен.
Продължавай все така да твориш красота

Зравейте . Дойде ред и аз да покажа моите творби които не са чак толкова много .Пробвам се да прикача картинка на първия гоблен който уших.На него се учих и затова не е много сполучливПреглед на прикачен файл 114188
Когато родих втория си син брат ми ми подари ,,Мадоната с грозде"Ето го и него.Преглед на прикачен файл 114189
После си купих готово комплектовка на гоблена ,,Вълшебна нощ"Стана доста хубав макар че докато го шиех не ми харесваше особенно. Преглед на прикачен файл 114192
Следващият по ред е ,,Утро в планината " Той е 1:1 .Много ми беше труден и го ших доста време .Преглед на прикачен файл 114193
За рожденния ден на свекърва ми уших един от безплатнти гоблени на фирми които се предлагат в нета.,,Мадоната на Ботичели"Преглед на прикачен файл 114196
В момента шия ,,Мона Лиза " .Като приключа ще ви покажа и нея.

Прекрасни гоблени! Поздравления! Аз в момента шия мадонат с гроздето надявам се скоро време да го привърша. Мостчето и на мен ми е от първите. :clap:

:clap: Много хубави гоблени си ушила, пожелавам ти да ушиеш още много гоблени :kissyou:

Мариянче много красоти си създала. Браво!!!:clap: А на първият на който си се учила за мен беше втори и все още ми изглеждаше труден. Надявам се да създадеш още красиви гоблени.

Страхотни са, а за вълшебна нощ искам да те питам на Галатея ли е и с какви конци го ши?

Марияна, чудесна колекция си сътворила!:clap::clap::clap:Продължавай да ни радваш!:kissyou:

Прекрасни гоблени си сътворила:clap::clap: Пейзажите са великолепни:kissyou:

Много,много красота! Много ми харесаха,особено "Утро в планината"(имам слабост към пейзажи). Може би скоро ще те помоля за схемата.

,,Вълшебна нощ,, е на ,,Галатея дизайн ".Шит е с конци Пъпетс. Това всъщност е част от целия гоблен . Големия голен е още по красив.А,, Утро в планината ,, на същата фирма е с дмц конци.

Назад