Част от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
Гобленът доста почака,докато бъде изпран и изгладен,но бях с разкъсан пръст на ръката и нямаше друг начин.
Бродирах го с голям мерак,но готовия резултат нещо не ме кефи :confused:

Аз съм поизтървала тук, и сега с интерес разглеждам новите ти попълнения. Желая ти здраве, и още много лично творчество.

Честно , не изглежда зле.Вероятно не те удовлетворява резултата от лицевите цветове . Ако е по стара схема ,тогава не е имало толкова богатство от преливащи един в друг нюанси. Като при истинските художници картината се гледа отдалече ,:idea:така че ,споко.:loveglasses:Поздравления !:flowerlove:

Не,не е по реставрирана стара схема.Ако беше по стара схема,щях да опитам да коригирам някои анатомически неточности
Не толкова ме дразнят цветовете,колкото самия рисунък на тялото на бебето,прекалено продълговатото лице на мадоната и анатомически неправилната позиция на ръката,придържаща синята пелена.

Тони , винаги успяваш да ме изненадаш с модел който не съм виждала досега. Много е хубаво мила :clap::clap::kissyou:

Моя много близка приятелка създаде за мен модела на този пентакъл.
Избодирах го на ленена панама.

Тази панама беше останала от баба ми и реших да спретна една бродерийка за подарък.
В крилата на пеперудата съм вмъкнала бяло ламе,което не се вижда на снимката.

А това ми етно-чантата за лятото.Модела е напълно фантазиен,измислен на мига,даже и схема не направих.Намерих на тавана стар чул и реших да го оползотворя.

Назад