Част от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата tdm13
  • Начална дата Начална дата
При срещата ни на съфорумките в Хасково част от моите творби се появиха на бял свят,но ще ги поместя и тук.За съжаление снимките на още два са прекалено големи и не мога да ги кача.

Къщата вече я подарих на братовчедка ми,тъй като беше наречена за нея

Последно редактирано:
Леле, защо си крила тези красоти! Може ли да те попитам за последния пейзаж откъде е , дали е готова комплектовка и как се казва моделът?

Леле, защо си крила тези красоти! Може ли да те попитам за последния пейзаж откъде е , дали е готова комплектовка и как се казва моделът?

Схемата е от списанието "Рисунки с игла"(това е полското Мalovani)..А списанието е от тираж 5/2006.Някъде я имам и на CD.Дай ми няколко дни да я открия ,също и мейл,за да ти я изпратя.

Последно редактирано:
Който иска схемата на предпоследния-дайте ми мейли и изчакайте да намеря в кое CD е схемата.Оригинала е на Megat,но аз използвах полското списание Malovani,брой 5/2006.В България се продава с една лепенка"Рисунки с игла" и доколкото знам е доста дефицитно.

Последно редактирано:
Най-накрая качвам и картинките на другите гоблени.Обаче точно тях съм подарила на много близки мои приятели.

Последно редактирано:
А тези са ми първите,които ме пристрастиха гъм гобленарството.

Последно редактирано:
и тези двата, с които ми се налага да се разделя не по своя воля,а по неволя:(

Последно редактирано:
След едногодишен труд,но не всеки ден успях да завърша "Сикстинската Мадона".НАкрая самата аз останах изненадана колко голям стана.

Качвам снимките в radikal.ru.Сама направих снимките и се извинявам за лошото им качество,но тепърва се уча на изпипване на фокус с дигитален фотоапарат.

Тъй като снимките на гоблените ми бяха изчезнали,ги качих отново чрез радикал,в по-стари мои мнения по тази тема.Затова не се учудвайте,ако качените снимки не отговарят н а писаните мннеия.НАложи се да ги разпръсна,тъй като съм ограничена до качване само по 5 на мнение.

Прекрасни гоблени имаш! Поздравления.:clap:
А Сикстинската мадона е великолепна.:kissyou:
Чудесно е да притежаваш тази красота.

Последно редактирано:
Днес завърших "Молещи се ръце" по картината на Албрехт Дюрер.Схемата е на Мегат,конците са Ариадна. Фона го уших 1:2.

Поздравления :clap:ръцете са прекрасни, а Сикстинската мадона е прелестна отвсякъде :kissyou:

Последно редактирано:
Прекрасни гоблени имаш. Сикстинската мадона е прелестна,поздравления за огромния труд:clap::clap::clap:

Това свърших снощи.Съжалявам за лошото изображение,но фотоапарата ми се развали и го сканирах.
Модела е на Мегат

Последно редактирано:
:clap::clap::clap:Прекрасни гобленчета имаш.И аз съм почитателка на Megat.И последния е станал невероятен.Поздравления!:kissyou:

Тони прекрасни са. :clap: Голяма красота е , всички ми харесаха но очите ми останаха на сикстинската мадона.

За първи и последен път шия гоблен с кръстат бод.:(Измъчих се.Един път караш с наклонен бод в едната посока,после връщащ в другата посока.....А бе това не е за мен:no:.Оставам си фен на 1:2,1:4 и 1:1.

N.B.Схемата я нямам в електронен вариант,нито качена на компа,понеже е един огромен лист от порядъка на А1,така,че не мога да я пращам.

Назад