Загребската порта на Wiehler

• Началник на темата Началник на темата Joly
  • Начална дата Начална дата
Joly, много ми харесва твоята "Загребска порта". :clap:Чудесен подбор на цветове. :kissyou:Аз също я имам в подбор, но твоята е просто прелест. Като я завършиш, моля те, ако имаш възможност остави по едно конче за палитричка.
Фарчето също става много нежно. Иска ми се и се надявам да видя и двете на живо.:-|

Ели, благодаря за оценката-мнението ти е важно за мен.За Загреб съм ти писала на лични, но май ти е препълнена пощата:confused:

Поздравления за добрия подбор на конците. Резултатът е впечатляващ. :clap::clap:Бих искала да те помоля да споделиш ключа, по който шиеш.

Малко ми остана!

Портата ми се превърна в гоблен за път-много командировки и единствена възможност да съм с игла в ръка в свободните минутки!

:D:clap:Всеки, вероятно, си има един за из път.Портата ти отваря още много красота!:clap::loveglasses:

"Гоблен за път", ама как звучи само.... почти като "луд за връзване".:D Още малко и портата ще е готова! И сигурно ще имаш спомен точно къде извън дома си си сложила последния бод. Успех от мен!

Eй,ама с теб си приличаме по доста неща.:kissyou:
И аз имам един такъв,само че моят е "Гоблен за отпуските".Като не мога да разнасям многоцветния ГК. Шия го има няма 3-4 години и сигурно ще откара още толкова.

"Гоблен за път", ама как звучи само.... почти като "луд за връзване".:D Още малко и портата ще е готова! И сигурно ще имаш спомен точно къде извън дома си си сложила последния бод. Успех от мен!

Аз отдавна си знам че съм луда и в къщи се пробват с връзването, ама да ти кажа не могат да случат на въже:D
Луууда работа!
Надявам се последния бод да не е след 10 години.

Eй,ама с теб си приличаме по доста неща.:kissyou:
И аз имам един такъв,само че моят е "Гоблен за отпуските".Като не мога да разнасям многоцветния ГК. Шия го има няма 3-4 години и сигурно ще откара още толкова.

Добре,че не си видяла отблизо на какво е заприличала моята порта от разнасяне:idea:
И тя има-няма 2-3 години!

:DСпоко, всеки си има по един такъв и все някога му се вижда края.А покрай него другите си вървят и се множат...:idea:Успех!:kissyou:

Вижда му се края!

Зарязала съм ГК - така или иначе ще го шия година,две,три...:idea:
Та да се изтипосам!

:clap:поздравление за чудесният гоблен тъкмо за сезона , много ще се радвам ако го видя и на живо - нужно е само да отделиш малко време и да дойдеш нанашите срещи всички ще се радваме да се запознаем с теб и се насладим на красотите които твориш :kissyou:

Йоли, изключително сполучлив подбор на цветовете. Великолепна картина се получава. Много ми харесва. :clap::kissyou:

Благодаря на всички за отзивите, мотивирате ме много:kissyou:
Мечтата ми е за празниците да го довърша и рамкирам:confused:

Назад