Загребската порта на Wiehler

• Началник на темата Началник на темата Joly
  • Начална дата Начална дата
Това е гоблена, който ме накара да започна да шия.Винаги съм знаела, че ще е огромно удоволствие.За това сега съм се посветила изцяло на него.Не че няма още няколко започнати и недовършени, сред които са и две красоти на черна панама.И тях скоро ще снимам

Гобленът който си започнала е много красив и аз съм го запланувала за в бъдеще.На коя фирма е комплектовката?Успех в начинанието и скоро да говидим завършен.

Благодаря дами!
Комплектовала съм го по вилерова схема и ключ от моя приятелка.Смених DMC с Anchor и съм доволна.Никой няма по-красиви "снежни"цветове от Анхор.
Следващото предизвикателство е "Снежна идилия"

Joly, много красиви гоблени и започнатият и заплануваният:clap:, а може ли снимка на портата?

Viking, направих няколко неуспешни опита да кача картинката на гоблена.Не успях, но в сайта на Вилер можеш да го намериш като Stone Gateway in Zagreb.:confused:

Каменната порта на Загреб

Много ми харесва този гоблен. Пожелавам ти да го завършиш скоро.
Би ли ми пратила твоя ключ към него?
e-mail : dessislawa@gbg.bg

Joly, гоблените Ви са прекрасни! И все пак Вилер си е класиката. Лъха стил и много вкус към красивото.
А аз ще помоля, ако е възможно за схемата на "Загребската порта". Възхитена съм от този Ваш гоблен!
cvetanova_g@abv.bg

Здравейте момичета!
Отдавна не съм имала време да погледна любимия форум и сега видях, че много от вас са харесали моята "Загребска порта".Схемата ще сканирам и пусна на всички вас, но с ключа не зная как да съм полезна - имам само конци без бандерол за номера на цвета.Всички са Анхор и ДМЦ.Когато го взех от моя приятелка преди време имах написан ключ, който после някъде затрих.Имам лошия навик да навивам конците на отделни картончета и сега виждам, че на тях съм написала знака, но не и номера.
Може би ако се сравнят в каталог ще се получи:confused:

Последно редактирано:
И една Мая - фарчето на Кинкейд,Аида 18,кръстче и полукръст и мноооого контур:-)

Сега бързам да приключа Загреб, че събирам първия си Golden Kite :greeneye:

прекрсно се получава портата на Загреб отдавна се каня да я шия -ти с какви конци я шиеш и по оригиналният вилеров модел ли е ?
много ще се радвам да я видя на живо виждам , че сме съгражданки и ако намериш време ела на срещата ни на 29-01. да я покажеш а и има запалени две съфорумки по ГК :kissyou:

Да мила, схемата е копие от оригинална на Вилер. Конците са Анхор и DMC, максимално близки до оригинала.
Благодаря за поканата за 29.01 - иска ми се да дойда и ако не ми мине котка път ще успея.
Ще се радвам да видя и вашите красоти!:kissyou:

Назад