Мъко, моя...

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Според мен за вс човек си има идеално тегло. Когато го постигне и успее да го задържи, после самият организъм се приспособява към него.
Заради " мн приятни емоции" преди повече от година отслабнах ужасно и знам на какво не искам да приличам- ходещ скелет :D
Надявам се след раждането да успея бързо да си вляза пак в идеалното тегло:)

Браво!!!! 1 килограм си е един килограм!!! Аз и толкова не мога да отслабна....Пуста лакомия....:thumbup:

Не питай, беше ме страх да се кача на кантара.
Не съм се лишавала от храна, но захарта в кафето смених с мед.
Наблягам на цитрус.Някои пият оцет, но си мисля, че киселината е почти идентична, а освен това и витаминозна.

Е, не е задължително да си е играла с фотошопа. Може снимката да е от преди "голямото плюскане"... :D - да кажем от вчера сутринта... ;)
Хайде, Малекс, отложи диетата за 01.01.2009г. :), че се задава новогодишната трапеза...:!:

А,не!
Да, бе, фотошопа ми е като матерен китайски.
Мацки, освен кантара имам и сантиметър.Само не съм решила в см или в инчове да се отчитам.:D

Хе-хе! Чета ви за неволите и ми идва да ви предложа една игра/конкурс с награда комплектовка гоблен - голям :) Дали ще има стимул тогава :D
Обче отслабването да е в проценти от теглото, а не в кг :)
Иначе и аз съм в групата "пухкавите" - на диетуващете ( ама все от следващия ден). Не ям много, но и водата дето пия ми се качва. Аз обаче си имам надежда, след нова година започвам по-интензивно лечение, защото имам неисулинозависим диабет и си дебелея и без да ям :idea: Иначе свалям, но много бавно - за година 8 кг - с лекарства.

Малекс ама как така по празниците на диета:hic: Аз от 20 дни се страхувам да се кача на кантара:( и сега като ирония преди да седна пред компа и да отворя точно тази тема си хапнах щоколадче:shy2:
Но от 01.01.09 и аз съм решила , тогава може ли да се включа в темата? и със снимки даже:gipsy:

Може, разбира се, и след Нова година, и кой когато му е удобно.
Който иска да сваля, който иска да качва.
На мен просто са ми излишни само 3 килца.

Е, че то 3 килца си е постижимо. Ако смея да цитирам едни приятели, то "само със сутрешната тоалетна се сваля половин кило" (е, малко съм омекотила изразите, но в общи линии това е смисълът...) :gipsy:
Всъщност трябва да се стреми човек да си запази килцата покрай препълнените софри, а диетите после ще са песен :!:

Момичета, за себе си не зная, но скъпият може да се озове на диета:DПреди два-три часа ми отвориха зъб и ме предупредиха да внимавам да не запълня канала с храна, че болката ще се върне.
Та си мисля:confused:аз като не мога да ям, да готвя ли:confused::D
Вие как мислите:gipsy:

Не се хаби да готвиш.Аз днес ходих на имунизация.Не ми препоръчват да мятам малки питиета.Предупреди ме личната, че може да имам и леко неразположение.
Аз си мисля, да го направя по-голямо:D.Ама не върви и да шия и да ми е много зле.
Затова моите са на бланширани картофки.

Ехееееей, хитруши!:greeneye:Значи вие гладни и всички около вас също трябва да са на диета.:DЯ не ги измъчвайте:gipsy:D

Maleks, изкушавам се и аз да започна диета заедно с теб, за да си имаш "конкуренция" ;)
Приемаш ли ме за дружка в диетата? Само казвай предварително какво ще се яде следващия ден, че да си го имам едно наум ;)

Момичета, нашата да не стане както при онзи дядо, на когото му казали да спазва диета - вечер да яде кисело мляко и той, след като се навечерял казал "Снахо, я дай сега и диетата":D
Но ние сме железни и с мъки и неволи - няма да се посрамим:DИли поне така ми се иска

Ама защо няма развитие по тази тема :(
Малекс, докладвай как вървят 3-те ти килца - нагоре или надолу:D

Назад