Мъко, моя...

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата

maleks

Гобленар
Модератор
Момичета, предизвиквам ви!
Ще отслабвам.Кой ще се прежали заедно с мен.
Никакви такива:
Начален старт:

Предлагам сега да си пуснем по една такава снимка на кантара и след празниците пак. :D и тогава ще видим кой пил и ял, кой - играл и кой НАДДАЛ :D:D

Като отслабвате, хвърлете някой килограм към мен.:shy2:И така моите бяха много малко, а сега съвсем се стопиха.:(:angel:

Радост, не ми се точи на менюто.Така както върви ще съм освирепяла от глад...та пазете си чиниите.
За днес - не ви съветвам да пробвате комбинацията кисело мляко + ябълка.
Светка, няма проблем, включвай се след празниците.

:DМного е лесно:качваш се на кантара, заемаш нужната поза, така, че снимачната ти техника да е насочена към цифрите му и снимаш.
Е, тези, които са по-височки - малко повечко ще се поприведат.

:DМного е лесно:качваш се на кантара, заемаш нужната поза, така, че снимачната ти техника да е насочена към цифрите му и снимаш.
Е, тези, които са по-височки - малко повечко ще се поприведат.

maleks, лесно ти е на теб, с твоите 60 кг, може да излезе че се хвалиш че са малко :D
а такива като мен дето първата цифра на килограмите им е 8 как да имат смелост да си покажат какво показва кантарчето :shy2:
ние ще се опитваме да отслабваме зад кадър, а знаеш ли може пък така да имам по-голям успех :D

На мен пък вече не ми пука колко тежа !:D И да се заричам и да не се заричам - пак си ги връщам! Така че, радвайте се на това , което сте и здраве да е! :kissyou:

Малекс да те зарадвам мила..
..това кантарче и ние си го закупихме от Евроленд ( :Dв поредния ни изблик с Благоверния да пазим диета...колективно)..Имаме цифров кантар...ама той решил да купи и такъв :Dда бъде като контролен...
И да ти кажа много бързо този с делфинчетата...го изхвърлихме....защото не мери точно....слага си отгоре между 2 и 4 кг...
Така,че 100% ти гарантирам,че си с поне 2 кг по-малко..
А за другото и аз някъде от 7.01 ще започвам...че то много празници,много именици вкъщи...
...а снимка на кантара-цифровия....също ме е срам да сложа...
Поздрави и успех на всички в начинанието...стискам ви палци,защото е много смело точно сега по време на празниците да започнете диета:clap:...

Да бе, Малекс, защо точно сега ? :confused:То това няма да е предизвикателство, а живо мъчение :D

все си е добре човек да е слаб, но пусто като е натура...:idea:
А и сега с тия софри, ще е хабило на храна да отслабваме,:gipsy: така че запрятайте ръкави:amam: и .....ще му мислим след празниците:D

А аз всеки ден се мразя след преяждане:kissyou:Даже тази вечер ходих да се премеря, но си бях забравила телефона:(за да документирам.От две-три години варирам от 50 до 58 кг. В момента съм 56 кг, но се чувствам като 100.
За моята височина 1,60 съм убедена, че трябва да успея да сваля 5-6 кг, но пуста лакомия:amam::cookies::crazy:
Може би колективно като се заинатим ще успеем или поне така ми се иска

Оле,Нинче, и аз съм 160см, но 60 килограма.Мислех си ,че ми отива, ти сега взе,та ме накара да се виждам дебела. Направо ми скърши настроението.:(
Не искам диети,не мога да ги спазвам,нямам воля. Какво да правя сега?:confused:

Оле,Нинче, и аз съм 160см, но 60 килограма.Мислех си ,че ми отива, ти сега взе,та ме накара да се виждам дебела. Направо ми скърши настроението.
Не искам диети,не мога да ги спазвам,нямам воля. Какво да правя сега?:confused:

Диде, я не се сравнявай с Ванина, според мен килограмите са индивидуални за всеки, давам пример: имах съученичка която изглеждаше много по слаба от мен, а когато ни теглеха в училище винаги излизаше с 2-3 кг по тежкаот мен :confused:
Това че си 60 кг не означава задължително че си ''пухкавелеста'', можеби костите ти са по плътни и тежат по вече, а може и кантарчето да не е вярно и да ти слага малко отгоре :idea:
Важно то е ти да си се харесваш, а не колко показва кантара ;)

п.п. ''сланинеста'' бе редактирано на ''пухкавелеста'' по препоръка на maleks :D

Диди, права е Ели. Така е. При мен костната система е с по- слаба, за сметка на сланинките:DПри тава, когато всички дрехи са ми тесни, много ясно, че ще се чувствам неконфортно. Но мисля, че една диета за поизчистване на организъма поне при мен е задължителна, но как да го направя, като при всяко влизане в кухнята:amam::cry:

elli,vanina5860, мерси....:kissyou: Олекна ми...:greeneye:
Вече ми стана по-добре,дори се посмях сама...:kissyou:

Алоооууу, какви са тия епитети.
Моля "сланинеста" да се редактира на "пухкавелеста".
Веднага се мятайте на кантара.
Който не му стига един кантар да стъпи на два - по един за всеки крак.
Утре ще се отчета.

Назад