desi slava 8 Февруари 2009 #5 Дойде време и аз да покажа нови творби, благодарение на вас, снимах ги още не изпрани и изгладени, но нямах търпение:idea:
Дойде време и аз да покажа нови творби, благодарение на вас, снимах ги още не изпрани и изгладени, но нямах търпение:idea:
desi slava 18 Февруари 2009 #6 Много ви благодаря, момичета:kissyou: бързам да се похваля с още едно гобленче, не много сполучливо, но при нас няма избор на конци за гоблени и само това успях да събера, затова гърба и изглежда на петна
Много ви благодаря, момичета:kissyou: бързам да се похваля с още едно гобленче, не много сполучливо, но при нас няма избор на конци за гоблени и само това успях да събера, затова гърба и изглежда на петна
desi slava 5 Февруари 2010 #7 Здравейте момичета, отдавна не съм писала тук и днес реших да ви покажа какво уших през това време Снимките не са много сполучливи, но фотоапарата ми е развален Последно редактирано: 5 Февруари 2010
Здравейте момичета, отдавна не съм писала тук и днес реших да ви покажа какво уших през това време Снимките не са много сполучливи, но фотоапарата ми е развален
desi slava 28 Август 2010 #11 Здравейте момичета! Бързам да се похваля - някои от гобленчетата ми вече са облечени в рамки :idea:
desi slava 16 Септември 2010 #12 Облякох още два Оставила съм доста гоблени без рамки, но сега вече малко по малко напредвам