Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Mimik
  • Начална дата Начална дата
Майстор си-всички техники ти се отдават! :clap::clap:
Прекрасна е хортензията в завършен вид!!!

Никъде не видях приказните подаръци, които Мимито е ушила за дъщеря ми ... Затова ви ги показвам!
Още веднъж ти благодаря от сърце!!!

Наистина са прекрасни!!!:loveglasses: Аз ги видях на живо на среща в Пловдив!!!:clap::kissyou: Перфектно изработени и оформени!!!:idea:

Харесаха се, харесаха се!!!:thumbup::yes: Както винаги, всички излязло изпод ръцете на Мимик е перфектно направено!!!:loveglasses::clap::kissyou:

Разкошни са и картичките, и коледните играчки! Пожелавам ти през новата година да си все така отзивчива и много усмивки, и повече свободно време!:kissyou:

Браво на теб!!! Куилингът ти е много изискан, направен с много вкус! :clap::clap::clap:

Искам да ви уверя, че всичко излязло изпод ръцете на Мимик е изящно и перфектно направено!!!:loveglasses::clap: Тук е мястото да покажа и нейния подарък за мен от партито:

Сърцето и картичката -квилинг от Мимито са като непипани с човешка ръка!!! Извинявам се, че са на обща снимка, но с друга в момента не разполагам.........

Всичко е толкова прекрасно! Нямам думи да изразя възхищението си от нещата, които си направила :clap::clap::clap::kissyou:

Назад