Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Mimik
  • Начална дата Начална дата
E,кога успя:idea:докато търсеше модел и хоп готово:idea:Перфектно изглежда на снимката:clap:

:clap::clap::clap: Mimik. Отлично си се спраила със сърцето. Мноооого е хубаво. Видя ли, че няма нищо страшно.Май :confused: по-трудно е да си намерят стиропорени фигурки, отколкото да се направи самото сърце

Последно редактирано:
Браво, чудесно се е получило сърчицето :clap: Толкова ми се иска и аз да се науча, но явно само ще въздишам по тях :(
Много симпатични са цветенцата в зеленото трио, даде ми идея за моите две парченца зелена панама :idea:

Мари, благодаря ти много за оценката! Радвам се, че моето сърчице ти хареса! :kissyou: Наистина намирането на фигурките е доста трудно. Самата изработка беше много забавна и лесна.

Даниела, Младенка, благодаря ви, че надникнахте в страничката ми! :kissyou:

поздрав!!!!

Доста време ми трябваше да разгледам всички красиви неща,които си изработила-толкова много и разнообразни.Възхищавам ти се и те поздравявам!!!!:clap::clap::clap:

Mimik, прекрасно е сърчицето ти! Надявам се и аз един ден да се престраша да направя такава прелест!:clap::clap:

Направо нямам думи. Чувствам се много странно, сред толкова красоти. Онемявам всеки път когато отворя някой от вашите страници с великолепните ви творения.Аз направо изоставам - с шиенето.:clap::kissyou::kissyou:

МИМИ,прекрасно си се справила отново.аз ти пиша отли4ен 7 мнооооооооооооооооооги ми харесаааааааааа

Бързам да ви покажа последният ми завършен гоблен - хортензията на Дименшънс. Ламето малко ме поизмъчи, но пък мисля, че се получи добре :)

[URL=http://radikal.ru/F/s59.radikal.ru/i164/0909/8c/52f41457e78c.jpg.html][/URL]
[URL=http://radikal.ru/F/s45.radikal.ru/i107/0909/fb/de84ce195ae9.jpg.html][/URL]
Снимките не са от най-добрите, но тази черна панама не иска да "позира"

Как добре? :shock: Боже разкошно цветенце е станало. :clap: Само да запитам на какъв акаунд черна панама го ши? :confused:

:eek:Леле Мимка,страхотна е тая хортензия:clap::clap:Ама и как майсторски си я изпипала:clap:Да ти е честита!:kissyou:

Поизмъчи те, но е станало страхотно!!!:clap::loveglasses:
Абе не съм се съмнявала, че ще го изпипаш отвсякъде!!!:thumbup::kissyou:

Мими, хортензията е супер красива, ламенцето също, изобщо цялото гобленче е префкетно изработено, цветовете са страхотни!!!:clap: :clap: :clap:

Назад