Гоблени на два континента

А ето я и моята "Звездна дама" вече готова.
Панамата е Аида 14,бяла,използвала съм ДМЦ конци,Крейник и мъниста Мил Хил,каквито имах останали.Много лесен и приятен за шиене модел.

Последно редактирано от модератор:
Тези макчета ще бъдат подарени на учителката на сина ми.Схемата е от нета-китайска,както и конците,които не можах да разгадая какви са ,затова използвах такива по мое усмотрение.Ших ги на Аида 16.

Бях обещала на сина си,че през лятната ваканция ще му подготвя още едно малко гобленче да ушие и той си избра това папагалче.Заедно подбрахме конците и ето го вече готово-получи се това.Уши го с голямо желание.Рамката също избрахме заедно.:flower:

Момичета благодаря ви:flowerlove:
Да ви покажа моят първи опит ,но не и последен с покривка на Рико.Моделът доста ме поозори,контурният бод имах чувството,че никога няма да свърши.Ших го с 4 ката конец,а контура с два .Използвах ДМЦ конци.

А сега да ви покажа часовника ,на който близо година му търсих подходяща рамка и най-сетне вече ми тик-така на стената :)

Последно редактирано от модератор:
Благодаря на всички посетили страничката ми!:flowerlove:
Напоследък нещо не похващам гоблен ,но да не си помислите ,че нямам планове -имам и то много ,но понеже искам да опитам от всички красоти ,които творите и вие,ето какво сътворих с помощта на децата и под вещото ръководство на mari_ar,за което безкрайно много й благодаря!!!
Първи опит: люляково дръвче

Благодаря ви за комплиментите за дръвчето.Радвам се ,че ви е харесало:flowerlove:
А ето и моята втора покривка на Рико(подарък от Таня) с моделче на Вервако.Подборът на конците е изцяло мой и се получи ето това.

Благодаря ви мили момичета това е за вас:cookies::coffee:
И след двете покривки дойде ред на моя първи модел на Дименшънс.Приятен и лесен,а заедно с фр.възел научих още два вида бод -Стем и Сатин.Използвах Аида 14,ДМЦ конци.Като размер се получава около 20 на 18см.,много по- малко от оригинала,който е щампа.Благодаря на Алекс76 за съветите,които ми даде:kissyou:

Последно редактирано:
gunnys,TDK -благодаря ви

Да ви покажа и моята торбичка за памук -собствено производство плюс оцветяване на панамата,което беше предизвикателство за мен!И кончетата в рамка.

Последно редактирано:
Чудесни лавандулки! Браво, мого е красива торбичката :clap:
За топките - носят много настроение - зимно, но приятно за мен :clap::kissyou:
И да те похваля най-искрено за кончетата! Прекрасни са :clap: Аз ги имам готова комплектовка, обаче е на онази отвратителна дименшънска панама(брезент) и се чудех дали ще станат на друга - но вече имам отговор! :clap:

Всичко,което видях в тази страничка е чудесно-вьзхищавам ти се на това,което си родила с ум и рьце-БРАВО!

Браво - кончетата и торбичката са страхотни, а за коледните играчки - нямам думи, много са сладурски.:clap:

Боооже, пак съм спала някъде, доката Лили е показвала красоти.
Кончетата са прекрасни с тази рамка :clap:
А коледните топки и торбичката са чудесни :clap::clap:

Благодаря ви мили момичета ,че надниквате в страничката ми!:flowerlove:
А сега да ви покажа нещо различно от бродерии и мъниста.Една голяма снежинка.Правила съм я и в малки варианти ,а също така и с цветна хартия,ефекта е много сполучлив.

Последно редактирано:
Лили, много е красива снежинката :loveglasses: много обичам снежинки и много ми липсват :gipsy: А както виждам ти с каквото и да се захванеш всичко правиш перфектно!!!! Браво на теб:clap: :clap: :kissyou:

Лили,много е нежна снежинката:clap:И на мен ,като на Надето ми липсват тия снежинки:(Но твоята ме зареди положително:kissyou:

Леле Лили и да не съм разбрала за това чудо още, страхотна е снежинката. Трябва да отвориш ателие, вече ми събра очите и се чудя какво още ще измислиш? Браво!:clap:

Назад