Гоблени на два континента

Мили дами,бих искала да ви представя и моите гобленчета,част от кото си останаха у дома в България(за да ми пазят къщата:idea:),накои взех със себе си,а трети са ушити благодарение на вас и форума!
Заповядайте!

Последно редактирано:
Балеринката я ших за подарък на едно филипинче,а футболиста за сина ми,който тренира футбол.

Последно редактирано:
Слънчогледите и часовничето на Вервако,което все още си чака рамката...Благодаря на nadejdabr за схемичката:kissyou:

Последно редактирано:
А тези са от играта за Коледа ,които си имат вече нов собственик.

Последно редактирано:
Много ви благодаря за това,че сте харесали труда ми:kissyou:

П.С.Сега видях ,че съм пропуснала да кача и този.Една колежка в БГ шиеше пана от чувалчета за кафе,та моделчето съм го взела от там.Много си го харесвам,а мисля да му направя и другарче-слонче.

Последно редактирано:
Много красиви гоблени имаш!:clap: Не знам от къде да започна и кой да похваля първо! :clap: А за рамките просто нямам думи, особено тази на балерината!:clap:

Благодаря ви за милите думи и пожелавам на всички успешна и благополучна Нова година и странички изпълнени с мнооооого красиви гоблени!!!!:kissyou:
А кралското чайче е последното,което завърших за старата година.Френския възел доста ме поизмъчи,но мисля като за първи път стана.То също отива за подарък.:kissyou:

Последно редактирано:
Благодаря ви от сърце на всички ,които са харесали чая,а сега ви каня и на моето кафенце,което също заминава за подарък.
И двете ги ших на Аида 14.Чая -с конци каквито имах(напасвах),но кафето уших както са дадени конците.

Последно редактирано:
Да покажа и чантичката вече е готова.Много приятно моделче на Lili Points,но се наложи да смалявам целия модел,тъй като мястото за шиене беше по-малко.:flower:

Последно редактирано:
Вече и чантичката за плажа е готова.Направих доста промени с модела.Много се чудих дали на мястото на рибката да избродирам слънчице или мидичка,но мидичката надделя.:kissyou:

Да ви се похваля какво измайстори синът ми за Великден.Май ще го приемаме сред нашите редици:D ,помагала съм му единствено във вдяването на конеца и при свършването на даден цвят.Днес ако излезем дано да изберем подходяща рамчица и ще го покажа и рамнкирано:kissyou:

Назад