Етапи и от мен

Малвинче, благодаря!:kissyou: На 16ct, по модел е на 18-ка, но аз реших да го ушия на 16. Много леко се шие:idea:

Това се получи след 3 вечери шиене. :flowerlove:Повече няма да показвам, за да го завърша:D Много приятно се шие и е много по-хубаво от снимката.

Не издържах и показвам какво се получава преди финала:D Има малко разлика с картинката. Единия цвят на контурния бод се чудя дали да не го сменя с малко по-тъмен, защото изобщо не личи върху цвета на хортензията:confused:

Последно редактирано от модератор:
biskvitka_, dushkova, cecunka,благодаря ви, че надникнахте в темичката ми:kissyou:

biskvitka_, в крайна сметка уших всичко с "невидимия" конец. За моя изненада се получи много добре, явно това е бил ефекта, да е едва забележим.

dushkova, вече са преместени в темата с готовите гоблени. Супер доволна съм, че успях да ги свърша точно преди Нова година.:idea:

Минавам набързо през форума:kissyou:, но ето продължение на етапчетата на орхидеите, защото е крайно време да ги приключа:-|

Орхидеите са прекрасни! :clap: Наскоро си купих хортензия и страшно го харесвам това цвете/храст (а дали ще го окътам е друг въпрос :D), но твоята хортензия на този черен фон е направо убиец :greeneye:

Орхидеите е дадено да се шият с 3 ката.Ти така ли ги изпълняваш. Аз се спрях,заради това ,исках да се уверя,че правилно съм разбрала.:idea: Все пак си е Ланарте.:loveglasses:

Орхидеите са станали много красиви. :clap::clap::clap: Интересно ми е каква рамка ще им избереш, че да "открадна" идеята - моите чакат за рамкиране.

Назад