ata Гобленар 8 Декември 2008 #1 Днес е курбан байрям и искам да честитя празника на момичетата от форума,които изповядват тази религия! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Днес е курбан байрям и искам да честитя празника на момичетата от форума,които изповядват тази религия! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
alunagalia 8 Декември 2008 #10 Честито на празнуващите и да се почерпим тогава!!! ММММкак обичам баклава/топи се в устата:idea:
S svetlina 8 Декември 2008 #12 Честит празник и от мен! p.s. Само дето днес е Курбан Байрям, а не Шекер...:idea:
tdm13 9 Декември 2008 #14 Честит празник и от мен! На курбан байрям има и вкусна дробсърмичка! Да сте живи и здрави ,момичета-мюсюлманки!
Честит празник и от мен! На курбан байрям има и вкусна дробсърмичка! Да сте живи и здрави ,момичета-мюсюлманки!
tdm13 9 Декември 2008 #15 Честит празник,колежки! :clap:Честит празник и от мен! На курбан байрям има и вкусна дробсърмичка! Да сте живи и здрави ,момичета-мюсюлманки!
Честит празник,колежки! :clap:Честит празник и от мен! На курбан байрям има и вкусна дробсърмичка! Да сте живи и здрави ,момичета-мюсюлманки!