GK 1072 THE GRAND CANAL , VENICE

• Началник на темата Началник на темата ABLE
  • Начална дата Начална дата
И тук напредъка е доста голям.:confused: как успяваш да вървиш с тези темпове и по двата сложни гоблена...Моите адмирации :clap::clap::clap:

Аз си падам по пейзажите и честно казано тази Венеция е страхотна!:clap::kissyou:

В тази мъничка лодка има " само " около 100 цвята. Незнам какво ме очаква в по - големите.

Получава се прекрасно! - но, направо не зная как имаш търпение да сменяш толкова цветове за по няколко бода, за мен е направо нечовешко!
Благородно ти завиждам за волята да създаваш нещо толкова толкова трудно и сложно :clap:

:clap: Какво да кажа - РАЗКОШ!
Получава се удивително красиво. Другият също много добре върви.
Браво!
Ще следя с интерес!:kissyou:

ABLE,каквото и да те очаква на горе след лодката -не се отчайвай :kissyou: Давай смело напред ,а ние ще даваме кураж :kissyou:

Поздравления-получава се много красиво,а темпото ти е просто завидно:clap::clap:

Напълно ти вярвам,че в лодката са 100-ина цвята.:D И сигурно поне половината са мартеници.А ти не само ,че не се отказваш,ами и напредваш стабилно:clap::clap:
И като че ли не стига това,ами и втори техен шиеш....:PP

Голяма красота ще излезе:clap::kissyou:А за справянето с толкова много единични бодчета те поздравявам:clap:

Поздравления, много красиво става и много бързо напредваш:clap:
Чакам да видя небето. Ще стане чудесно.

Скоростта ни на шиене е зашеметяваща на този супер сложен гоблен!:clap:
Но си заслужава!:kissyou:

И тук имаш напредък:clap::clap::clap:
Очевидно е ,че този гоблен е много по-труден,така че и едно ушито квадратче е стъпка напред.:gipsy:

Много красиво става,тояно като снимката.Аз също се присъединявам към колежките,че много бързо шиеш.Дано така да ти върви че до края на годината да го видим готов.

Гобленът става прекрасен!:clap::clap::clap:А при тези много цветове, скоростта ти е направи зашеметяваща! Прекланям се пред търпението и упоритостта ти!:kissyou:

Назад