Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата Marieta_
  • Начална дата Начална дата
Denica, smeshko, благодаря ви, много исках да го довърша до Нова година. И успях :))
Дени, това е първата ми парцалена кукла:kissyou:, нямам все още други:loveglasses:

Макар и в последните часове на старата година "Целувката" вече е готова. Станала е много красива! :clap::clap::clap: Пожелавам ти още много ушити гоблени през новата година!

Венета, благодаря!:kissyou:
Имам за довършване още един гоблен от миналата година:D, а вече чакат още два мъника, които не смея да почна, за да не стане като през 2010-та:D

Denica, smeshko, благодаря ви, много исках да го довърша до Нова година. И успях :))
Дени, това е първата ми парцалена кукла:kissyou:, нямам все още други:loveglasses:

Получила ти се е страхотна!!!
Пожелавам ти през новата година да направиш още много подобни :kissyou:

Благодаря ти, Дени! Определено мисля да се пробвам с поне още една, но само да имам повечко свободно време:loveglasses:

идеята с несесерчето е превъзходна!
а, какво да кажа за куклата :clap:, като малка правех парцалени кукли, но шевната машина ми беше в къщи, сега трябва да ходя при мама:(, така, че наблягам на бродерията.

леле, колко свежи идеи и красота съм пропуснала!
Направо съжалих, че си нямам момиченце, за да му направя такава куклена къщичка.
:clap::clap::clap:

Браво и от мен, Мариета! Разбира се за Целувката, нямам обяснение, но съм луда по Климт... С нетърпение чаках да я завършиш, а сега също с нетърпение ще очаквам да я рамкираш.. Успех с избора на рамка и доброто начало на 2011!

Мариета, Целувката е невероятен гоблен, поздравления и за зайката, много ме впечатлиха.:kissyou:

daniel4i, благодаря ти:flowerlove:
А ето и първото гобленче, което завърших за тази година:kissyou:

tazzzz, благодаря ти! :loveglasses:
На мен ми отне много време да се престраша с черната панама, но се оказа, че не е толкова трудно, колкото изглежда! Определено ти препоръчвам да пробваш!:flowerlove:

Назад