Ароматизирани конци на ДМЦ

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
Искам да ви информирам за новата изработка на ДМЦ.Това са конци с различни аромати и цвят,12 на брой.Ягода.лавандула,ванилия,роза,ябълка,лимон,бадем,портокал,шоколад,карамел,майчина сълза ипоследното незнам как се превежда :shy2: .Препоръчва се използването на само един аромат за бродерия.Издържа до 20 изпирания на 40 градуса и след това не мирише (кой ли ще пере такова нещо 20 пъти ама айде...:D).Аз вече си ги купих и наистина са много ароматни,само дето още не съм решила какво да ушия с тях,въпреки че ми пратиха и книжка на ДМЦ със схемички за подсказка :D

Мила, ти ме разби заедно с ДМС :D то трябва да се избродира нещо и като го сложим на стената да е без стъкло, че да може да се усеща мириса, представи си гоблен с лавандула и с мирис на лавандула, е това е - нямам думи!!! Като избродираш нещо да покажеш и да кажеш как е аромата:greeneye:

Ами да,аз честно казно си представяма да получа една картичка с избродирана роза и да усетя аромата и :flowerlove::heart: ....много съм романтична тази сутрин.....:loveglasses:

Лелеле.... какво ли не измислят хората. И аз така си представям : жълто-лимонче избродирано и т.н. Само не знам ванилията и карамела каква бродерия ще се избродира. Пък са ми любимите аромати в кухнята..:D

Диди,с карамела може да се избродира някоя пастичка,а с ванилията цветето,което е много красиво.Поне така ми е дадено в книжката :lady:

Диди,с карамела може да се избродира някоя пастичка,а с ванилията цветето,което е много красиво.Поне така ми е дадено в книжката :lady:

Да, наистина, но с пастичката ще си развалим фигурите....:D
Не бях се сетила, от шоколада си представях пастичка. А цвета на ванилията го позабравих тази сутрин....:kissyou:

И моята първа асоциация беше ароматно букетче от лавандула.

Но ми се струва, че доста бързо ще се измиришат.......

страхотно-аз пък си помислих първо да направя няколко лигавчета-какво ще кажете?Е, то трябва да ги поръчам де!!!

страхотно-аз пък си помислих първо да направя няколко лигавчета-какво ще кажете?Е, то трябва да ги поръчам де!!!
скорпионче,аз лично не бих направила лигавче.Първо защото много се запа и ще трябва пране.Незнам дали прочете,но аромата издържа до 20 пранета и на 40 градуса.Аз сега шия една картичка,но бих си ушила или декоративна възглавница или някое малко гобленче и ще си го сложа на шкафчето до главата ми :gipsy:.Естественно всеки си приценява за себе си :kissyou:

Само не знам ванилията и карамела каква бродерия ще се избродира. Пък са ми любимите аромати в кухнята..:D

Аз например бих си избродирала с тях двете чаша капучино,като картичка, направо ми замириса :idea: ще стои и ще мирише страхотно на масичка за кафе

Аз например бих си избродирала с тях двете чаша капучино,като картичка, направо ми замириса :idea: ще стои и ще мирише страхотно на масичка за кафе

july_gift,щом имаш такава хубава идея - идвам на кафенце у вас, с нови чашки:kissyou:
Права си,наистина с чашките е страхотна идеята ти, аз просто не пия разни работи,които не са кафе и затова не бях се сетила:kissyou:

Диде, и аз пия само чисто кафе, но обичам да ми мирише на капучино :D
Щом ги избродирам - заповядай на кафе :kissyou:

Назад