Miro Гобленар 27 Септември 2011 #41 Очарован съм от красотата , която си сътворила , това е наистина красива колекция , създадена с много усет за чар и великолепна изработка . :clap:
Очарован съм от красотата , която си сътворила , това е наистина красива колекция , създадена с много усет за чар и великолепна изработка . :clap:
siisii 27 Септември 2011 #42 Всичките ти гоблени са уникално красиви.:clap::clap::clap: С интерес ще чакам следващия
bop_bop_mara 28 Септември 2011 #45 Иверската Богородица е прекрасна! Трудът е огромен, а за крайния резултат нямам думи! :clap: :clap: :clap:
Иверската Богородица е прекрасна! Трудът е огромен, а за крайния резултат нямам думи! :clap: :clap: :clap:
romana 14 Юни 2012 #47 Оформление Иверской и последняя моя работа "Христос у сестер Марфы и Марии" по картине Г.Семирадского
Оформление Иверской и последняя моя работа "Христос у сестер Марфы и Марии" по картине Г.Семирадского
pepina_p Гобленар 15 Юни 2012 #49 Очен красивы!!!:loveglasses: Очен трудный!!!:clap: Поздравляю тебя!!!:kissyou:
lili49 15 Юни 2012 #52 Много красиви гоблени и трудни за изпълнение.Браво за упорития труд.:clap::clap::clap:
krisi_ih 16 Юни 2012 #56 Доста трудни гоблени,с много цветове и много преплитания,но си се справила невероятно!Надявам се някой ден и аз да имам този кураж да започна такъв труден!
Доста трудни гоблени,с много цветове и много преплитания,но си се справила невероятно!Надявам се някой ден и аз да имам този кураж да започна такъв труден!