Благотворителност с Орхан Мурад и goblenite.org

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Момичета да дам отчет:)
-за 2-то дни се събрали близо 400лв.Толкова има събрани и преди откриването на базара
-Орхан ме попита дали от Пловдив има дейни момичета,които да организират и там базар.
-тъй като няма да се събере цялата сума за 2 дечица,вчера Шени и Орхан ми разказаха за момиченце от Пловдив на 5-6 годинки.Детето е истинско ангелче и е незрящо.Имат огромно желание да помогнат на нея.Тя е едно от най-нуждаещите се.Какво ще кажете?
А сега-ред на снимките:)С бялото палто е съпругата на Орхан,която също купи картички.И като се замисля,че покрай наредените ни красоти мина госпожа с обувки за стотици левове и се възмути от цените,а съпруга на незрящ човек дарява за друг незрящ......ей това е!

Много красиви неща.Браво момичета. :clap: искам да изкажа най-лични благодарности и teen_f за страхотната организация и непрекъсната информация на това събитие.:kissyou:

А това тук е бандата на Шаро:)Върли гобленарки,твърдо решени да направят добро.Благодаря ви момичета:)

:clap: :clap:

Момичета прекрасни сте. Какъв ли щеше да бъде света , ако имаше повече добри и благородни хора като всички Вас!:kissyou:

Току що сумата удари 1000лв:)Хайде да му е честито на детенцето.Ако успеем да намерим по-евтини билети,може да се уредят за 1000лв. 2 еднопосочни билети София-Москва-за детенцето и родител:)

teen_f - ей излезе много упорита :clap::clap::clap:
Базара е страхотен и дано наистина всичко се продаде !

Ето това е статията в Нощен труд.Моля някой да даде дефиниция какво е "гобленист" :):):)

Момичета, страхотни сте! Искрено ви се радвам,че успяхте да организирате търга и да съберете парички за дечицата. Много съжалявам,че не можах да участвам,но изпратих няколко SMS на БГ Коледа.Отсега съм започнала да се подготвям за следващия търг, който няма да пропусна.

Darla ти остави статията,а вземи да похвалиш твоя шеф:)Не знам как си успяла да го убедиш,но той остави доста солидна сума и купи едни от най-големите гоблени:)

teen_f ,шефа ми наистина е страхотен,но не съм го убеждавала,просто е човек ,който разбра за каква кауза се борим,има добро сърце(поне за мен) и искаше да помогне.Но аз на теб шапка ти свалям,защото твоя труд също е огромен и мисля,че всички трябва да ти изкажем едно голямо БЛАГОДАРЯ!:kissyou:

А моля без благодарности.Като знам всички,които дариха колко труд са хвърлили за да ушият гоблените и какви пари са дали за рамки и изпращане-да знаете,че вашия принос е двоен.Днес пред репортер от ТВ7 като обяснявах какви усилия сте положили,той направо ахна....Ех гобленарите са голямо чудо:clap::blueflow:

Има ни и тук:www.kliuki.net

teen_f, успя блестящо да се справиш с цялата организация и реализация!
Независимо от всички обективни и субективни трудности!
БРАВО, момиченце!

А и нашата невероятна армия от гобленари и гобленарки - СУПЕР сме!

Към момента 9.50,13.12.08 имаме точно 1201,7лв.От една Хасковска банка искат да купят също няколко неща,така че продължаваме към Хасково:)
P.S.TDK с помощници като вас,всичко се постига.

Написаното за базара във вестниците "Седмичен труд" и "Лична драма"

Така като гледам май само в ''лична драма'' са се справили с отразяването, сериозния уж ''труд ''са се оляли с информацията, но нищо важнотое че все пак са отразили нещо :D
И понеже teen_f нищо не казва, да кажа аз, че и взеха интервю което би трябвало да се излъчи в неделя от 12.30 часа по TV7

Ще чакам с нетърпениеда видим как ще ни отразят и по ТВ!Важното е ,че се събират парички и то за благородна кауза.:clap:А и с наближаването на Коледа се надявам да се продаде всичко и за още да питат.:DНие сме насреща:kissyou:

Назад