Настроенията на Юра

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
Ей, че са сладки и пак любимата ми фирма Vervaco!!!:loveglasses: Много добре са изпипани!!! Изглеждат ми готови комплектовки май.....

Ей, че са сладки и пак любимата ми фирма Vervaco!!!:loveglasses: Много добре са изпипани!!! Изглеждат ми готови комплектовки май.....

Готови са да , но си заслужават . Имам и две салфетки но те предстоят - голям мерак ми са та предполагам че бързо ще видят ял свят :D

Супер са тези възглавнички и сърчица :clap::clap:
От миналата година ги трупам в запасите с надеждата да им дойде реда........ Сега ще се радвам на твоите, :gipsy:

Пак от серията Вервако - две коледни покривчици / ама според мен са си салфетки за хранене/ . Снимана е едната понеже другата е абсолютно същата.
Преглед на прикачен файл 171214

Имам молба - ако знае някой къде да си намеря панама Аида 14 със памук и лен да ми каже. Останаха ми конци и искам да направя още две. В Асеновград има на едно място но е тъмна....

Пак от серията Вервако - две коледни покривчици / ама според мен са си салфетки за хранене/ . Снимана е едната понеже другата е абсолютно същата.
Преглед на прикачен файл 171214

Имам молба - ако знае някой къде да си намеря панама Аида 14 със памук и лен да ми каже. Останаха ми конци и искам да направя още две. В Асеновград има на едно място но е тъмна....

Много са сладурски-браво на майсторката:clap:

Провери в сайта на Милена стил - ако си харесаш нещо да мина да взема. Или Ирка88

Юра,прекрасен избор на модел.Новите коледни модели на Вервако носят много настроение с този подбор на цветовете. Ако откриеш панама ,моля те обади ми се и аз да си купя.

Ех, че нежни .............. :clap::clap:

Ама панамата ми изглежда по-ситна от 14-ка

страхотни са и много оригинални, не бях виждала този модел досега, много ми допадна ;) отличен избор и точно за предстоящите празници.

Ами какво да кажа - справяш се блестящо с всичко с което се заемеш!!!:loveglasses: За бродериите знаем , а вече и с декупажа си на ТИ!!!:clap:

Назад