Настроенията на Юра

• Началник на темата Началник на темата Юра
  • Начална дата Начална дата
:clap: Страхотни дребосъци, а за дружката ссссссссссс - моля, без обиди. Много е сладка
Ссстрахотна "дружка".Аз съм горд притежател на две от това семейство и много им се радвам.
Юрка, я да видя как ще я оформиш:gipsy:

Не че ми е завършен тази година но е първия рамкиран .
Тези макове ги избродирах на един дъх - дори много трудно се откъснах за да включа на коледна вълна. Имат си място до Гърция и най-вероятно с това ще приключи вълната Хейгъл за мен.
Ето го и него

Снимките не са много сполучливи но все не мога да намеря подходящо място.....

Юра, поздравления за красивия гоблен и сполучливо подбраната рамка :clap::clap::clap:

Имат си място до Гърция и най-вероятно с това ще приключи вълната Хейгъл за мен..
...
А какво ще кажеш за Южно слънце,нима слънчогледите не те изкушават да ги почнеш...:Dтъкмо ще станат 3 за късмет:D И така до синята Гърция,до зелената Тоскана едни жълти слънчогледи.....:kissyou:

Юра, прекрасен гоблен с идеално съчетана рамка!:clap:
И аз не вярвам да останат само тези двата,все си мисля,че ще им направиш още поне едно другарче!:idea:

...
А какво ще кажеш за Южно слънце,нима слънчогледите не те изкушават да ги почнеш...:Dтъкмо ще станат 3 за късмет:D И така до синята Гърция,до зелената Тоскана едни жълти слънчогледи.....:kissyou:

Не ме гъделичкай там където най ме сърби :D щото не само слънчогледите ме изкушават а и виното :D

Много е хубав!!!:loveglasses: И пак с хубавата рамка........:clap:
И мен много ме изкушава този.........:idea:

Да вмъкна в страничката си нещо по-различно като техника - за мен разбира се . Първи творби с мъниста.
Либрето и Консуела

Зимна нощ и Мечта

Лично на мен накрая най-много ми хареса японката - много ефирна се получи. Понеже мънистата блести снимките дават известно отклонение от реалността...за рамки скоро няма да стане но поне да ги покажа :idea:
Да благодаря на Оля от Варна че ме запали по всички тези красоти и че уверено мога да бродирам мъниста :gipsy:

Вчера пък отидохме с Васето на едно обучение по куилинг - оказа се ,че и това е нещо много интересно и няма нищо кой знае какво та да не мога. Открехнах се на техники дето си мислех че за мен ще са невъзможни.
Ето го първия ми творчески вариант

повече от сигурно е че няма да е последен :greeneye:

Последно редактирано:
Юра, ти си като вулкан, изведнъж избълва толкова красота:clap::clap::clap:

:clap::clap:определено си се справила блестящо с мънистата. Надявам се един ден да имам щастието да ги видя и на живо.:kissyou:

Много много са красиви всички,но и на мен най-много ми хареса японката.:clap:

Ооооо, Юра, добре дошла в куилинг-клуба! Първият ти опит е повече от успешен! :clap:

Назад