ЧЕСТИТО, НИЯ!

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Честито,Ния.Представям си колко си горда и как прелива от щастие майчиното ти сърце.Да ти е жива и здрава дъщерята.Желая ти още много такива поводи за радост:kissyou:

НИЯ, представям си щастието на дъщеряти и n-пъти по-голямата гордоста на семейството. Искренните ми пожелания за все повече поводи за радост в семейството :kissyou:

roza12.gif

Дай Боже всекиму такава радост.Нека успехите се множат в дома ти мила и желая много късмет и в личния живот както в професионалното развитие на дъщеря ти.

Честита ви радост и от мен,нека ви спохождат все такива хубави моменти:kissyou:
e90dbae657eb84c31a1aba216f1d0ed1.gif

Честито и от мен.Няма по-голямо щастие,от това да видиш децата си щастливи и успели.
:kissyou::kissyou:

Не само умна,но и красива.Вярвам ,че с този устремен поглед напред ще покори още много житейски върхове.

ЧЕСТИТО, МАЙКО! ЗАСЛУЖЕНА Е ГОРДОСТТА ТИ ! ОТ ВСЕ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ, МНОГО УСПЕХИ!:flowerlove:

Честито Ния. Гордееш се с право с такава дъщеря. Дано някой ден и внуците ти те зарадват с такива и още по-големи успехи. Поздравления

Честито, честито!Дай Боже, на всяка майка такава радост и такова вълнение!Да е жива и здрава дъщеря ти ,Ния, гордей се с нея!Заслужила си го!Целувки!

Ниа ,няма по-голямо щастие за една майка - да види детето си успяло и покорило света ! Настръхнах докато четях постовете.... Бъдете щастливи цялото семейство :kissyou::kissyou::kissyou:

На младото момиче от сърце много успехи за гордост на родители .На Ния много здраве и дълги дни да се радва на успехите на децата си

Честито Ния. На Яника успехи в професионалното поприще, а на теб здраве и дълги години да се радваш на успехите на децата си и на внуците си.:flowerlove:

Назад