A alys 3 Октомври 2008 #1 Много е досадно, но получавам на ЛС въпрос: "Ти на колко лева изкупуваш гоблени?" Не изкупувам, бе хора, дори рядко шия. А при вас как е - питат ли ви на лични дали купувате гоблени?
Много е досадно, но получавам на ЛС въпрос: "Ти на колко лева изкупуваш гоблени?" Не изкупувам, бе хора, дори рядко шия. А при вас как е - питат ли ви на лични дали купувате гоблени?
Miro Гобленар 3 Октомври 2008 #2 Наистина е много досадно , аз не съм получавал такива съобщения , дано с тази тема се спрат , щото наистина ти съчувствам , неприятно е :shy2:
Наистина е много досадно , аз не съм получавал такива съобщения , дано с тази тема се спрат , щото наистина ти съчувствам , неприятно е :shy2:
TDK 4 Октомври 2008 #4 До сега не ми се е случвало! Приеми го от веселата страна - дай някаква безсмислена цена и виж какво ще ти отговорят!P
До сега не ми се е случвало! Приеми го от веселата страна - дай някаква безсмислена цена и виж какво ще ти отговорят!P
Дида Гобленар Модератор 6 Октомври 2008 #6 Не ми се е случвало. Не се ядосвай излишно - светът е пълен с всякакви хора . :greeneye::idea:
A alys 8 Октомври 2008 #7 На мене ми се случи няколко пъти и се чудя с какво съм дала повод (или просто няма такъв). Следващия път ще пиша конкретно от кого съм получила ЛС.
На мене ми се случи няколко пъти и се чудя с какво съм дала повод (или просто няма такъв). Следващия път ще пиша конкретно от кого съм получила ЛС.