Бисквитки "Черно и бяло"

Присъединявам се към мнението на Любопитко. :yes:
Нека да си опазим настроението във форума все така добро и миролюбиво! Наистина е изключение, в сравнение с някои други места.
 
И аз затова си го обичам това форумче,защото тук намерих най-добрите си "виртуални" приятели. :yes:

Що се отнася до рецептата,не,че се "връзвам",просто не искам никой да се чувства зле и да му е неприятно.Признавам си грешката,че не прочетох правилата на кулинарния форум,като се регистрирах и така неволно предизвиках проблем,за който пишем вече три страници....... :) [:]
 
Здравейте ! Аз дадох рецептата на една колежка и тя снощи ги е направила. Каза , че станали същите като на снилката от рецептата , но били твърди . Дали е объркала нещо? qni , твоите как станаха?
 
И моите станаха твърди ,защото прибавих повече брашно като си мислех ,че иначе ще ми се разлеят.Предполагам ,че ако бях спазила рецептата щяха да са по-добри и най -вероятно щяха да се топят ,но това ще е при следващия път.То и затова в рецептата пише ,че трябва да престоят 40 мин. в хладилник .Така предполагам ще се стегне тестото и ще може да се обработват по-лесно.Въпреки това всички много ги харесаха . :yes:
 
И аз ги правих оня ден и изглеждаха по същия начин като на qni. Не бяха съвсем "черно и бяло", може би защото използвах млечен шоколад. И станаха малко сухи, а аз останах с впечатлението, че трябва да са меки и влажни. :? Така или иначе бяха изядени още същата вечер. [:]
И аз сложих повече брашно, защото пише да се меси тестото, а с брашното в рецептата не може да се меси. Май трябваше да спазя точното количество.
 
Назад
Top