За любителите на Nimue ‎

Явно от доста време никой не е шил нищо та ще взема да се включа с едно микро етапче - това моделче си го харесах и изпринтих схемата още миналата година, но едва сега ми дойде вдъхновението :greeneye: разбира се доста обмислях промените и ето първата, абсолютно цялото моделче мисля да променя, и се надявам крайния резултат да е сполучлив, че понякога си мисля едно, като го направя се получи малко по-различно :D

Наде, моделчето от предния ти пост ли шиеш?:confused:Нали го прави вече и то доста добре. Въпреки всичко много нежни цветове си подбрала:clap::clap:

абсолютно цялото моделче мисля да променя
Наде объркала си темата тук е за любителите на нимуе,не промените на Надежда :D Майтапа на страна много са хубави цветовете които си подбрала и ще ми е интересно каква красота пак ще сътвориш :kissyou:

Наде, моделчето от предния ти пост ли шиеш?Нали го прави вече и то доста добре. Въпреки всичко много нежни цветове си подбрала

Мариета, да аз го ших това, но в момента шия едно друго моделче, ама ще взема да го покажа, да видите кое е :gipsy:

Наде объркала си темата тук е за любителите на нимуе,не промените на Надежда Майтапа на страна много са хубави цветовете които си подбрала и ще ми е интересно каква красота пак ще сътвориш

Инче, установих, че ми е малко скучно, като шия по ключ, все нещо ми се иска да променям, не че после не се ядосвам, че не съм направила сполучлива подмяна...все ме човърка :D ами май ще взема и да направя една тема, и ще ползвам като заглавие това, което си дала промените на Надежда :D :greeneye:

А ето това е, което шия - как ще изглежда след няколко дни ще видим в моя вариант :confused:

Наде, невероятно сладурско моделче си избрала! :clap: Ще следя с интерес, особено щом ще има и подмяна на цветовете:kissyou:

Явно от доста време никой не е шил нищо та ще взема да се включа с едно микро етапче - това моделче си го харесах и изпринтих схемата още миналата година, но едва сега ми дойде вдъхновението :greeneye: разбира се доста обмислях промените и ето първата, абсолютно цялото моделче мисля да променя, и се надявам крайния резултат да е сполучлив, че понякога си мисля едно, като го направя се получи малко по-различно :D

Нещо тук :loveglasses:ми "намирисва" на лавандулова промяна:idea::kissyou:

Нещо тук :loveglasses:ми "намирисва" на лавандулова промяна:idea::kissyou:

Мирише и още как :D, но за да не стане 100% лавандулова ще има някои по-странни цветове, това моделче нещо много лесно и бързо се шие, пък и няма нищо по-така интересно, различни бодове или нещо по-специфично :confused:

Не знам каква думичка да измисля за моделчето?!:idea: Сладуранско,а момиченцето Сладуранка- всичко е мило и нежно като зайчето край него.:clap:Вярвам ,че и интерпретацията ти и тя ще е сполучлива.:clap:Ще я покажеш нали?:loveglasses:

Дойде време да ви представя и моята Лил - или Роз в мой вариант!!! Променила съм абсолютно всички цветове, зайко-байко го махнах, не че не е сладък, но нещо не ми се нравеше много!!! На обувчиците врътнах едно френско възелче, с няколко лейзи дейзис - не знам дали стана по-добре или не, но е различно от оригинала :D Контурният бод съм го правила по моя преценка, в косата реших да използвам двоен кат конец и само един цвят, а не както в ключа 3 различни цвята. Бродирала съм я на леко тъмно розова панама, пак 12 каунта, както и другите 3 моделчета на Nimue

Последно редактирано:
Чудесно творение.!!!Остава само да го патентоваш:DСправила си се със съчетанието на цветовете.Отново чудесийка си сътворилаРазкош, принцеса.:clap::kissyou:

СТрахотни са, особено ми харесва този със синята птица :loveglasses: :clap:- може ли да дадеш малко информация относн панама, какви конци си ползвала изобщо малко подробности?

Merci za komplimentite!!!karate me de se 'ervq:-|......
Ne sa originalnite koplekti, mnogo sa skapi. Izliza po evtino kato si kupi6 panamata i kontzite po otdelno.
Ina4e za vsi4kite mi model'eta izpolzvam kontzi DMC, malko sa slapi4ki, no pak ka4estvoto e dobro. panamata e lenena, kupuvam q na metar. Tazi na sinqta ptiza e bqla, leko kremava 34 kaunta. krilata po shema gi davaha da se brodirat v kafqvo, no ne mi haresa ta gi napravih v sredristo, po nejno stoi. Ina4e sledvam klu4a, vapreki 4e nqkoi tzvetove sa tolkova blizki po vid, 4e neznam kakvo trqbva za da se ragrani4at. :confused:

Назад