Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
След профилактиката задължително намалявам размерите на картинката.
Приема я когато е до 130 kb. При по-голяма ме изхвърля.
Искам да се вмъкна в тази тема и да БЛАГОДАРЯ на Динко и Пламен за помоща.:blueflow:
Вече влизам във форума.Ина мен ми иска всеки път име и парола,но важното е ,че съм със вас.:gipsy:
И аз да се наредя , днес и при мен има проблеми, но вече се оправи.Момичета искам да ви питам , как си преоразмерявате снимките.Преди съм ползвала dumite.com , но сега не се получава.
az puk iskam da pitam za drugo, to sushtestvuvashe i predi da se premesti foruma.
Reklamite ot Google, koito sa ot lavata strana na sita mi zakrivat chast ot ekrana i tova osobeno mi prechi kogato pisha suobshtenia, kak moga da gi namala taka che da ne mi zkrivat :kissyou:
Здравейте.
Искам да ви питам - ще може ли да ни сложите чат във форума? Хем по-бързо ще реагираме, хем няма да товарим форума с много въпроси и отговори. ЛС да си останат, защото ни трябва и лично простронство.
Това си е само мое мнение, разбирасе.![]()
И аз да се наредя , днес и при мен има проблеми, но вече се оправи.Момичета искам да ви питам , как си преоразмерявате снимките.Преди съм ползвала dumite.com , но сега не се получава.
Сега и без това е толкова натоварен сървъра, само един чат му липсваЩе ни изгонят и от Америка
Имаше една голяма тема отворена преди около 2 години точно за това, но не можах да я открияАко някой си спомня нека да помогне - темата беше за и против чата, а и някой от участниците беше публикувал един линк - отваряше се един сайт и вътре се зареждаше нашият форум + чат секция.