проблем с goblenite.org

• Началник на темата Началник на темата ina
  • Начална дата Начална дата
здравейте момичета!
след профилактиката на сайта не мога да виждам никакви картини, емотикони.при вас как е?
моля помогнете ако някой знае как!!!

Спокойно! Форума е още в процес на местене. Ще имате всичко. Само ТЪРПЕНИЕ трябва.

Ей, не ревете, бе!
Аз три дена нямах и интернет.А снощи -ту ми дойде, ту ми спре.

Още в началото хората предупреждават,че няма да виждаме картинките.Потърпете няколко дни.Поне можем да четем на този етап

Ми няма картинки и аватари - факт и не се усеща атмосферата.
Но съм спокойна щото чета и пак си откривам приятелите.

Най-накрая! Мислех,че повече няма да мога да видя форума!
С картинки или без важното е,че съм вътре!

Толкова се радвам ,че ви откривам отново,направо щях да полудея тези дни ,но вече съм спокойна и щастлива

и аз се притесних че нищо не мога да отворя...но дано скоро се оправи..ще ми липсвате....хубави почивни дни на всички...

Момичета, открих, че имам огромен проблем. Зависима съм. Към форума. :shock: Не вярвах да съм се пристрастила толкова, ама... три дни бях в агония :no:

и аз успях да вляза във форума без проблеми, това е голяма радост.
Весели почивни дни.

ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ и от мен!!!!!!
Това бяха няколко кошмарни дни и за мен ,като се има в предвид че съм в отпуск и мислех ,че по цял ден ще разглеждам форума
Радвам се че отново сме заедно

Момичета, и на мен ми се плачеше. Де що имах имейли на съфорумки ги питах дали проблемът е само при мен, но сегааааа - просълзих се от РАДОСТ. Захар, и аз установих, че съм зависима, но от сладка зависимост към Форума.И си мисля в момента колко малко му е нужно на човек, за да се почувства щастлив сред своите истински приятели. А това, че невиждаме картинки,че нямаме емотикони - е, ще потърпим малко, важното,че отново сме заедно!!!

Хем трагично, хем смешно - много усмивки тук... и аз ще си призная, че през 5 - 10 минути все отварям да видя има ли форум, няма ли...но имаше много хубава страна от тази профилактика - доста напреднах с гобленчето!!!! Но си мисля, че би било добре модераторите ли, администраторите, ако може с ден, два поне да ни предупредят за предстояща профилактика, не да бъде като неприятна изненада - отварям форума и съобщение, че е в профилактика....да бъде предупредени и да се нагласим за тези няколко дни, в които няма да може да се комуникираме какво да правим - идейка

Аз имах доста работа и не успях да пошия докато го нямаше форума . Но зорко следих кога ще се появи.Зависими сме и това си е :)

Назад