Форумите на нов сървър

dinko

Администратор
Част от персонала
Администратор
Здравейте,

Форумите се преместиха на нов сървър. В момента тече процедурата по преместване на картинките и скоро ще можете да виждате и тях.

Ако някой ви се оплаче, че вижда надписа профилактика моля посъветвайте го да изчака няколко часа. Ако положението не се промени нека да отвори папка C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\ и вътре в нея да редактира с Notepad файла: hosts и нека да потърси подобни редове:

XXX.XXX.XXX.XXX goblenite.org
XXX.XXX.XXX.XXX www.goblenite.org

Ако ги има да ги изтрие и да рестартира браузъра.

Успех!

Каква радост,след 6 дни профилактика,виждам любимия си форум работещ.:kissyou:
Да ни е честит новият сървър!:loveglasses:

При мен положението е следното: ако един път успея да вляза във Форума, 10 пъти немога, но чинно чакам да се канализират нещата, защото в противен случай ще луднем.

Извинявам се на всички за прибързаността си. Вече прочетох причините.Съжалявам, но профилактиката във форума съвпадна с преинсталация на компютъра ми, която също продължи доста дълго време и навярно съм се изнервила повечко!

Много се радвам, че форума пак се отваря!!! Спорна работа на администраторите - ние ще изчакаме търпеливо и картинките!!!!

Извинявам се,че прибързано се оплаках за аватарите и картинките. Ще чакам най-смирено.....:kissyou:

След като не можех да влизам от около седмица, днес случайно намерих това във форумите на бг мама:

"Дано само да успея да ти обясня както трябва. И така:
Отваряш My Computer , след това Local Disk (C:) След това горе в адресното поле копираш това:
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
Като ти се отвори страницата кликваш върху иконката hosts , при което ти излиза едно меню с програми за отваряне. Избираш
Microsoft Office Word и ОК и след като ти се отвори страницата - най -отдолу копираш следното :

75.127.102.85 goblenite.org
75.127.102.85 www.goblenite.org

НЕ ЗАБРАВЯЙ СЛЕД КАТО НАПРАВИШ ВСИЧКО ТОВА ДА ГО СЕЙФВАШ, ПРЕДИ ДА ЗАТВОРИШ СТРАНИЦИТЕ.
След това затвори всички страници ,включително и интернета и го отвори отново ."

и след като направих както е указано вече мога да влизам. Въпроса ми е да оставя ли тези настройки или не? При мен в hosts нямаше редове с гоблените.ком както е указанието по напред.

Dinko:
Това е временно решение, моля всички, които са го написали след няколко дни или седмица да го махнат от този файл и да опитат да влязат във форума без това.

Не мога да повярвам, влязох най-после и аз!!!Дано да се оправят по-скоро проблемите!Поздрави от мен и приятен ден на всички!

Назад