Golden kite - Dorfbrunn

Elisa , пздравления за този красив гоблен , всеки бод и всяка вложена минута си заслужава . :clap:
МАЙСТОРКА :kissyou:
Ще чакаме да го видим в рамка.

Искам и аз да те поздравя,за финала на този ГК!Прекрасен е!:clap::clap::clap:Съжалявам,че няма как да го видя на живо,но щом така грее от монитора ....Очаквам да ни го покажеш и в рамка!

имах днес възможност да го видя на "живо" едвали ще намеря думи да изразя възторга си ,просто е приказен поздравление за положения огромен труд и търпение:kissyou::blueflow:

И аз вчера го видях на живо - снимките никога не могат да покажат цялата красота на един гоблен. Повече от прекрасен. :clap::clap::clap:

Няма как да не онемееш пред истинско изкуство.:lady:И аз обичам по-сложните,но чак толкова не зная дали ще издържа до края:clap::clap::clap:

Лелеее Elisa моите поздравления, браво момиче ти си герой!Много е красив заслужава да го сложиш във спецялна рамка, дърворезба може би!
А, това нашитото по-края на гоблена ти ли го прави допълнително?

Отново благодаря сърдечно на всички!
poepie, рамката е вече избрана, дано се получи прекрасно, както искам! А тази ивица от няколко реда я уших допълнително, за да влезе под рамката.

Аз ли съм изпуснала или тази красота още не е в рамка?:gipsy:

Не, нищо не си изпуснала, просто не съм качила рамкирания гоблен.
Ето го:

Това е нещо уникално, възхищавам ти се за трудните гоблени, които се навиваш да шиеш!
Поздравления за прелестния гоблен! :clap::clap::clap:

Назад