goblenite na dundi6

В момента шия Мадоната в пещерата, но завърших още един малък, който ще сканирам утре

:kissyou: Благодаря Ви за милите думи момичета. Идвам с първата ушита щампа, която още не е прана и гладена

: Здравейте: Здравейте мили момичета и момчета. Ето и последното ми гобленче за тази година, благодарение на Илияна 67.

:kissyou:
Честито Рождество Христово мили момичета и момчета.
Тази година успях да изкарам още едно мъниче, подарък за майка ми, още непран и негладен

:blueflow: Благодаря за милите думи скъпи момичета
Сега ще Ви покажа и малка част от това, с което се занимавам между гоблените

Молещите ръце много красиво са се получили!Поздравления!Аз така и не намирам време да ида да си взема допълнително конци,за да си завърша Молитвата за дома!От 1 година събира прах в гардероба!

Много нежна хризантема-браво!Разгледах ти колекцията и много ми хареса!Пожелавам ти да ушиеш още хубави гоблени и да ги донесеш догодина на срещата в Асеновград.

:hello::kissyou: Благодаря на всички, които надникнаха в моята темичка. Много благодаря и на laskova_46 за прекрасното пожелание, но преди гоблените ще трябва да се справя с мартениците, които изработвам ръчно и излизам да продавам.

:hello: Здравейте мили момичета и момчета. Ето, че дойде ред да се отчета и с първото си произведение за тази година. Имам го благодарение магазина на Ирка. Това го правя за първи път, но ми достави голямо удоволствие и ще продължа да се усъвършенствам и в тази област.
Преглед на прикачен файл 173595

Назад