Последното ми произведение

Здравейте, ето го последния ми гоблен. В последно време съм се зарибила по графиките, защото нямам време за големи гоблени с много схеми.Искам мнението ви за надписа.Много исках шрифта да е по интересен и ръкописен, но незнам как да го направя. Мисля да го оставя така:confused:

:clap::clap::clap:Страхотна е графиката ,на мен натписа ми хареса много така написан.Стои много нежно.

Не ми харесва буквата а, прилича ми по-скоро на я. Защо не се опиташ да я направиш ръкописна :confused:
Момичета не ме съдете, но това е дъщеря ми :D и аз като вас за пръв път виждам гоблена, но...:lookup:

Ето как се получи след моята намеса - нали затова сме майките да критикуваме и да помагаме :idea:
В по-близък план и малко по-далечен - цяла снимка след като "мине" през ателието, а може и наживо в Пловдив:idea:
Ужас, оказа се, че не само не се виждат старите снимки, ами не мога да кача и новите.

:clap::clap::clap:
iasi, прекрасно е!!! И много романтично.... Разбирам френски и ми допадна много надписа:greeneye:

:clap::clap:
iasi, прекрасно е!!! И много романтично.... Разбирам френски и ми допадна много надписа:greeneye:

Ами тъй де, стига с този английски:D Аплодисментите са за дъщеря ми - това е нейната страничка, аз "оправих" само буквите, че не ми харесваха както беше ги ушила:greeneye:

Благодаря на всички за хубавите думи.Радвам се, че ви харесва. Благодарение на майка ми :clap: вече е напълно завършен. Аз нямам нерви да разшивам по три пъти :D

Ето го вече и в рамка. :idea: Умишлено рамката е същата като на предишната графика, за да може да се закачат една до друга и да станат серия

Поради липса на интернет :(, мама слага последните изработени неща на своята дъщеря :idea: Снимките са "нощни" :shy2: за което се извинявам. И така не си личи ламето по пагоните и короната на мечето.

Делители за книга

Това са последните неща, които направих за мои приятелки, с помоща на майка разбира се, защото все не ми стига времето:shy2:

Хайде пак мама да покаже последното произведение на щерката си, предназначено за подарък на ...:idea:

новото

Ето последното, от моята скромна колекция: 1миниатюра на котета,които допълних с надписа и 2. книгоразделител, видян отпред и от зад :gipsy:

малко стари произведения

Тъй като имам малко свободно време, реших да ви покажа две стари произведения, които от няколко месеца са окачени вкъщи.

Последно редактирано:
Назад