Гоблените на MAREHA

• Началник на темата Началник на темата mareha
  • Начална дата Начална дата
:clap: :clap: майстор си, това е факт. Гоблени и мъниста, и дръвчета, та чак и масичка, прекрасно.:cookies: - надявам се, че има с кого да ги споделиш :kissyou:

Маринка, майстора си е майстор. Мънистената треска като те хване доста време те държи поне при мене е така, но аз така и не успях да се справя с бижутата, а само с гобленчета от мъниста. А на масичката, когато сервираш кафенце веднага ще хукна да си пийна и да седна на този прекрасен стол :D

Марина, поздравления за страхотното хрумване!:clap: Ама слагай и другия стол, че ще ти е скучно да си пиеш сама кафенцето.:D

Инче-Маринче, как ти хрумват такива красоти да направиш?

Страхотни са! Ама щеркати ти вече е молко пораснала и не може да си сложи кукличките около масичката!

Прекрасни мебелчета за елфи!:flowerlove:

Ето идея - насели този приказен свят и с елфчета и феички!:kissyou:

Момичета благодаря ви много!!!Идейката не е моя.Видях я в един френски блог и реших и аз да направя тази масичка и столчетата.Мислех си че ще ми отнеме 1 ден работа,а се оказа че само за сглобяването на един от елементите ми трябва 1 ден :D .Както и да е беше голямо забавление.Иначе пръстенчето и гривничката ги направих благодарение на Tais.Изпрати ми една страничка че да мога да си направя зюмбюли пък то какво излезе :D:D:D

Масичката ти е супер.:clap::clap::clap:

Аз със моята доста нерви брах:gipsy:Тук в Бг не намерих игли с маниста и затова дялках клечки за зъби и на тях лепих мънистата, поради тази причина и масата ми е с 2 табуретки, а не с два стола:D

Масичката ти е супер.:clap::clap:

Аз със моята доста нерви брах:gipsy:Тук в Бг не намерих игли с маниста и затова дялках клечки за зъби и на тях лепих мънистата, поради тази причина и масата ми е с 2 табуретки, а не с два стола:D
Аз използвах обикновенни топлийки на които нанизах мънистата,аз за да закрепя облегалкатана стола първо нанизах отдолу топлийки и послетези отгоре :idea:

Много са хубави масичката и столчето! Аз обожавам всякакви миниатюрни "макетчета", а твоите са просто перфектни!!! :clap::clap::clap:

Кави са тези златни ръчички които ги имаш.Това никога не бих го направила.Май иска доста здрави нерви.Просто е невероятно>:clap:

Днес тъкмо гледах в един руски форум/osinka/ такива столчета и масички и се чудех какви нерви трябват за такива пипкави красотички и сега разглеждайки последните ти творения разбрах.

Честно казано се шие по лесно един гоблен отколкото да сглобиш едно такова нещенце.Наистина ти изкарва нервичките,но резултата си го бива :idea:

:clap: Не стига че е много красиво,ами и мноооого оригинално :clap: Поздравления :kissyou:

Назад